Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Σοκ: Πρόβαλαν σε γιγαντοοθόνη τη σκηνή του αποκεφαλισμού!

Σοκ: Πρόβαλαν σε γιγαντοοθόνη τη σκηνή του αποκεφαλισμού!

Στο πλαίσιο της προπαγάνδας έδειχναν σε γιγαγντοοθόνη που είχε στηθεί σε κτίριο στο κέντρο του Πεκίνο τις σκηνές φρίκης και τα επεισόδια στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Τα πλάνα από την άγρια δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ που προβλήθηκαν σε ένα κτίριο στην Κίνα «μαγνήτισαν» τους περαστικούς, οι οποίοι για λίγα δευτερόλεπτα στέκονταν για να παρακολουθήσουν τα τελευταία λεπτά της ζωής του 40χρονου δημοσιογράφου.
Τη στιγμή μάλιστα που όλος σχεδόν ο κόσμος καταδικάζει όσα δείχνει το βίντεο-σοκ, οι κάτοικοι του Πεκίνου παρακολούθησαν το φρικιαστικό βίντεο σε γιγαντοοθόνη!
Σύμφωνα με το περιοδικό «That’s Beijing Magazine», οι σκληρές εικόνες του αποκεφαλισμού μαζί με εκείνες από τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον του Μιζούρι και αόσα ακολούθησαν, εναλλάσσονται με πλάνα από χαμογελαστά κινεζάκια και χαρούμενες οικογένειες, που απολαμβάνουν τη ζωβή τους σε υπέροχα τοπία της χώρας, στο πλαίσιο της προπαγανδιστικής πολιτικής της χώρας.
Όπως σημειώνει μάλιστα ο αρχισυντάκτης του συγκεκριμένου περιοδικού, είναι ιδιαίτερα συχνό το φαινόμενο να προβάλλονται εικόνες ευημερίας από την Κίνα σε αντιδιαστολή με στιγμές βίας από όλο τον υπόλοιπο κόσμο…

Διαβάστε επίσης:
Είναι αυτός ο δολοφόνος του Τζέιμς Φόλεϊ; (φωτο) – Που οδηγούν οι έρευνες των μυστικών υπηρεσιών

Βίντεο-σοκ: Έτσι ζουν οι τζιχαντιστές από την Ευρώπη!

Η Ουάσινγκτον έτοιμη να “δράσει” κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία

Αυτό είναι το τελευταίο email των τζιχαντιστών στην οικογένεια του Φόλεϊ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε