Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Steven Tyler: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση

Steven Tyler: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιμέτωπος με δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση βρίσκεται ο τραγουδιστής των “Aerosmith”, Steven Tyler (Στίβεν Τάιλερ). 

Αυτή τη φορά η καταγγελία σε βάρος του Steven Tyler (Στίβεν Τάιλερ) ήρθε από το πρώην μοντέλο, Jeanne Bellino, που ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε το 1975, όταν ήταν 17 ετών, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023.

Η Jeanne Bellino αναφέρει στη μήνυση της ότι γνώρισε τον Steven Tyler το καλοκαίρι του 1975, στη Νέα Υόρκη, όταν ήταν 17 ετών και εκείνος περίπου 27 ετών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, της επιτέθηκε σεξουαλικά δύο φορές τη μοναδική ημέρα που είχαν συναντηθεί.

Όπως ισχυρίστηκε το πρώην μοντέλο, ένας φίλος της είχε κανονίσει να συναντηθούν με τους “Aerosmith” στο ξενοδοχείο Warwick, ύστερα από μια επίδειξη μόδας, στην οποία εργαζόταν η Bellino στο Μανχάταν. Αφού η Bellino και η φίλη της συνάντησαν τον Steven Tyler και διάφορα άλλα άτομα, μέλη της συνοδείας του, περπάτησαν όλοι μαζί στη Sixth Avenue. Ενώ περπατούσαν, η Bellino ισχυρίζεται ότι έκανε στον Tyler μια ερώτηση σχετικά με έναν στίχο τραγουδιού, που τον απογοήτευσε, με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

“Ο τραγουδιστής έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα της και έβαλε τα χέρια του στο σώμα της, στα στήθη της, στους γλουτούς της και στα γεννητικά της όργανα, ενώ της έβγαλε και κάποια ρούχα», υποστηρίζει η ίδια στην αγωγή της. «Άλλοι στέκονταν έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο γελώντας και καθώς οι περαστικοί παρακολουθούσαν και ήταν μάρτυρες, κανείς από την παρέα δεν επενέβη”.

Η Bellino ισχυρίζεται επίσης, στην αγωγή ότι “το μόριο του Tyler ήταν σε στύση και ήταν εμφανές σε αυτήν, καθώς το έτριβε πάνω της, δεν φορούσε εσώρουχο και φορούσε λεπτό παντελόνι”. Τελικά, αναφέρει η αγωγή, απελευθερώθηκε και έφυγε από τον τηλεφωνικό θάλαμο, αφού σήκωσε το γόνατό της και τράβηξε τα μαλλιά του Tyler. Φέρεται να έφυγε τρέχοντας από τον τηλεφωνικό θάλαμο “σε κατάσταση σοκ και φόβου”.

“Οι σύντροφοι του Tyler και τα μέλη της συνοδείας παρακολουθούσαν, γελούσαν και δεν έκαναν τίποτα για να παρέμβουν”, αναφέρει η αγωγή. Σύμφωνα με την αγωγή, η παρέα επέστρεψε στο ξενοδοχείο Warwick, όπου και πάλι κοντά στο μπαρ του ξενοδοχείου, ο Tyler φέρεται να φίλησε με τη βία την Bellino και να τρίφτηκε πάνω της. Και πάλι, σύμφωνα με την αγωγή, η Bellino αντιστάθηκε.

Από το καταγγελλόμενο περιστατικό, η Bellino “έχει υποστεί σωματική και ψυχολογική βλάβη”, σύμφωνα με την αγωγή. Επιπλέον, ίδια νοσηλεύτηκε και έλαβε φαρμακευτική αγωγή ως αποτέλεσμα του περιστατικού και εξακολουθεί να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή “για να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική επίθεση”. Επίσης, σύμφωνα με τα έγγραφα, “έχει υποστεί μακροχρόνιες σωματικές βλάβες που σχετίζονται με το τραύμα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις