Κόσμος

Συγκλονιστικό! Φωτογράφος καταγράφει τη δολοφονία του από στρατιώτη! Δείτε το video

Τη στιγμή που στρατιώτης γυρίζει προς το μέρος του και πυροβολεί εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, κατέγραψε με την κάμερά του ο 26χρονος φωτογράφος, Ahmed Samir Assem, στην Αίγυπτο.

Ο νεαρός φωτογράφος είναι ένας από τους 51 ανθρώπους, που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, στις διαδηλώσεις, από πυρά στρατιωτών.

Ο Assam εργαζόταν για την εφημερίδα Al-Horia Wa Al-Adala. “Γύρω στις 6, ένας άνδρας ήρθε στα γραφεία μας με μία κάμερα γεμάτη αίματα και μας είπε, ότι ένας συνάδελφός μας είχε τραυματιστεί”, δήλωσε ο Ahmed Abu Zeid, που ήταν συνάδελφός του, δημοσιογράφος.

“Μία ώρα αργότερα, πληροφορηθήκαμε, ότι ο Ahmed είχε δεχθεί τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, καθώς τραβούσε φωτογραφίες από τις κορυφές των κτιρίων. Η κάμερά του ήταν η μόνη, που κατέγραφε τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή”, είπε, προσθέτοντας ότι αυτό το βίντεο θα παραμείνει η απόδειξη των βιαιοπραγιών που έχουν σημειωθεί έως τώρα στη χώρα.

Από την πλευρά του πάντως, ο Αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε για το περιστατικό, πως οι ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ, γιατί δέχθηκαν επίθεση τρομοκρατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίγυπτος: Προσπαθούν να σχηματίσουν κυβέρνηση – Όχι από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους

Αίγυπτος: 2 στρατιώτες όμηροι των υποστηρικτών του Μόρσι – “Πόλεμος” των Αδελφών Μουσουλμάνων στον αλ Σίσι

Στο παρά πέντε του εμφυλίου η Αίγυπτος! – 42 νεκροί από τα ξημερώματα!

Αίγυπτος: Νεκρός στρατιώτης σε επίθεση ενόπλων

Αίγυπτος: Ο ΕλΜπαραντέι καλεί τους Αδελφούς Μουσουλμάνους να συμμετάσχουν στη μετάβαση

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στάρμερ: Ο Πούτιν θα πρέπει «αργά ή γρήγορα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
Ο Keir Starmer φιλοξένησε μια κλήση με περίπου 25 ηγέτες συμμαχικών εθνών στον «συνασπισμό των πρόθυμων» που επιδιώκει να βοηθήσει στην επιβολή μιας πιθανής εκεχειρίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Ο Κιρ Στάρμερ
Έλον Μασκ: Μέχρι το 2031 ο πρώτος άνθρωπος στον Άρη – Στα τέλη του 2026 η εκτόξευση του Starship με προορισμό τον κόκκινο πλανήτη
Μασκ και Τραμπ ονειρεύονται τον Άρη με τον κροίσο να ευελπιστεί ότι μέσα σε λίγα χρόνια Αμερικανοί θα έχουν καταφέρει να προσεδαφιστούν στον πλανήτη
Ο Έλον Μασκ
Λεωνίδας Καβάκος για τα γιουχαΐσματα στον Τζέι Ντι Βανς: Σοκαριστικό αυτό που συνέβη, ήταν ένα μάθημα για μένα
«Δεν συμφωνώ με τις διαμαρτυρίες μέσα σε αίθουσες συναυλιών αλλά καταλαβαίνω ότι στην Αμερική οι άνθρωποι δεν είναι συνηθισμένοι σε κρατικές παρεμβάσεις»
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς δέχτηκε αποδοκιμασίες στο Kennedy Center