Κόσμος

Συρία: Η ισλαμιστική οργάνωση Άχραρ αλ Σαμ δεν την υπέγραψε!

Εκπρόσωπος μιας συριακής οργάνωσης ανταρτών δήλωσε πως η ηγεσία της έχει επιφυλάξεις σχετικά με τη συμφωνία που προβλέπει την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός σε όλη τη χώρα και πρόσθεσε πως η οργάνωση αυτή δεν την υπέγραψε.

«Η Άχραρ αλ Σαμ έχει πολλές επιφυλάξεις για την προταθείσα συμφωνία και τις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν σε αυτήν και δεν την υπέγραψε. Θα καταστήσουμε σαφείς τις επιφυλάξεις μας εν ευθέτω χρόνω», ανέφερε ο Άχμαντ Κούρα Αλί, ένας εκπρόσωπος της ισχυρής ισλαμιστικής οργάνωσης, στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Όλα αυτά ενώ ο Άσαντ δεσμεύτηκε στον Πούτιν ότι είναι έτοιμος να τηρήσει την συμφωνία εκεχειρίας στην Συρία και οι ΗΠΑ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη αυτή.

Μένει, λοιπόν, να φανεί αν όντως η εκεχειρία θα τηρηθεί ή θα “σπάσει”…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πούτιν: «Αμετάβλητη» η θέληση για την ενίσχυση του ρωσικού στρατού σε έναν κόσμο «γρήγορων αλλαγών»
«Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις μαχητικές ικανότητες του στρατού και του ναυτικού, την προετοιμασία του για μάχη ως ουσιώδους συνιστώσας της ασφάλειας της Ρωσίας»
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν