Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Τι αταξίες έκανε ο Τζον Λένον στο σχολείο;

Τι αταξίες έκανε ο Τζον Λένον στο σχολείο;

Οι έλεγχοι διαγωγής που καταγράφουν τις αταξίες του μαθητή Τζον Λένον πουλήθηκαν περίπου 11.000 ευρώ έκαστος σε διαδικτυακή δημοπρασία της εταιρείας TracksAuction.com, η οποία εδρεύει στην βορειοδυτική Αγγλία.

Οι δύο έλεγχοι της περιόδου 1955-1956 περιγράφουν τις αταξίες του 15χρονου μαθητή Λένον όταν φοιτούσε στο Γυμνάσιο Αρρένων Quarry Bank στο Λίβερπουλ της βορειοδυτικής Αγγλίας. Σε αυτούς, οι καθηγητές περιγράφουν τον Λένον ως τον “κλόουν της τάξης”, “ενοχλητικό”, ο οποίος “δεν δείχνει ενδιαφέρον για τίποτα”.

Είχε τιμωρηθεί γιατί “έσπρωχνε” και “τσακωνόταν” μέσα στην τάξη και γιατί έκανε “σαμποτάζ”. Σε δύο περιπτώσεις, μάλιστα, ο Λένον τιμωρήθηκε τρεις φορές μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Τα αρχεία διασώθηκαν από έναν καθηγητή, ο οποίος είχε κληθεί να κάψει το περιεχόμενο μίας αποθήκης του σχολείου τη δεκαετία του 70. Σύμφωνα με το BBC, ο καθηγητής έσκισε τις σελίδες ενός βιβλίου για να τις κρατήσει για ενθύμιο όταν πρόσεξε πάνω σε αυτές το επίθετο Λένον δεδομένου ότι ο Μπιτλ είχε γίνει ήδη γνωστός.

Την γνησιότητα των εγγράφων πιστοποίησε ο στενός φίλος του Λένον στο σχολείο Πιτ Σότον, ο οποίος έχει γράψει βιβλίο για την ζωή του καλλιτέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνθρωπος – μυστήριο αγόρασε το σπίτι του Λένον στο Λίβερπουλ

408.000 δολάρια για την κιθάρα του Τζον Λένον

Σε δημοπρασία η πρώτη Ferrari του Τζον Λένον

Γιατί η Γιόκο Όνο έκανε tweet τα ματωμένα γυαλιά του Λένον; (ΦΩΤΟ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε