Κόσμος

Τη συνέλαβαν με το νυφικό γιατί σκότωσε στο ξύλο κάποιον που της χρωστούσε

Μία 22χρονη Ρωσίδα συνελήφθη κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσής της διότι την προηγούμενη ημέρα είχε ξυλοκοπήσει έως θανάτου έναν άνδρα, ο οποίος της χρωστούσε χρήματα, ανακοίνωσαν σήμερα οι διωκτικές αρχές.

Η νεαρή Γιεκατερίνα Μ. την προηγούμενη ημέρα του γάμου της είχε μεθύσει μαζί με τον μέλλοντα σύζυγό της, όταν το θύμα ήλθε να τους επισκεφθεί, τονίζει η Επιτροπή Ερευνών της Οντμουρτίας (Ουράλια Όρη), χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τη χρονική στιγμή των γεγονότων.

«Η Κάτια, μεθυσμένη, ξυλοκόπησε ανηλεώς τον οφειλέτη της κάτω από το παράθυρο του σπιτιού της, ενώ ο μέλλων σύζυγός της, νηφάλιος, παρακολουθούσε ατάραχος το θέαμα. Το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε κατόπιν στο σπίτι, αφήνοντας το θύμα να ξεψυχήσει αβοήθητο στον δρόμο», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Την επομένη, μετά την τελετή του γάμου, το νεαρό ζεύγος γιόρτασε την ένωσή του σε δείπνο με τους οικείους του, και είναι τη στιγμή εκείνη που επενέβη η αστυνομία και συνέλαβε τη σκληροτράχηλη νύφη.

«Είναι κρίμα να πρέπει να χωρίσει κανείς ένα τόσο νεαρό ζευγάρι», καταλήγουν στην αναφορά τους οι διωκτικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος