Site icon NewsIT

Time: Το εξώφυλλο σε συνέχειες για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις

22.07.2024 | 11:51
Time: Το εξώφυλλο σε συνέχειες για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις

A person looks at a screen, as news on U.S. President Joe Biden's announcement that he is dropping his reelection bid is displayed, in the Manhattan borough of New York City, U.S., July 21, 2024. REUTERS/Eduardo Munoz

Το περιοδικό Time για ακόμα μια φορά με το πρωτοσέλιδό του είπε όσα δεν μπορούν να πουν χιλιάδες λέξεις με αφορμή την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ και την στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις. 

Βασικά, το εξώφυλλο του Time είναι η συνέχεια εκείνου της 28ης Ιουνίου που είχε τίτλο την λέξη «Πανικός» μετά το καταστροφικό debate που σήμανε την αρχή του τέλους για την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν. 

Χθες (21/07/2024), η συνέχειά του με τον Τζο Μπάιντεν να αποχωρεί και την Κάμαλα Χάρις να έρχεται…

«Η ιστορική απόφαση καθιστά τον Μπάιντεν τον πρώτο εν ενεργεία πρόεδρο που ακυρώνει την εκστρατεία επανεκλογής του εδώ και πάνω από μισό αιώνα, όταν ο Λίντον Τζόνσον ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 1968 ότι δεν θα δεχόταν το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος εν μέσω αποδοκιμασίας για τους χειρισμούς του στον πόλεμο του Βιετνάμ», γράφει το Time.

 

Και συνεχίζει: «Η αποχώρηση του Μπάιντεν ανοίγει την πόρτα για την Χάρις ή έναν άλλο νεότερο ηγέτη των Δημοκρατικών να αγωνιστεί για την κορυφαία θέση εναντίον του 78χρονου Τραμπ ανάλογα με το πώς οι Δημοκρατικοί θα αποφασίσουν να τον αντικαταστήσουν». 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version