Κόσμος

Το Ισραήλ θα “χτυπήσει” τους S 300 στη Συρία

Η Ρωσία δεν θα ματαιώσει τα σχέδιά της να παραδώσει S 300 στη Συρία παρά τις έντονες αντιδράσεις δυτικών κρατών, διότι θεωρεί ότι αυτό θα συμβάλλει να αποτραπούν οι πιο «θερμοκέφαλοι» να επέμβουν στη σύρραξη η οποία διαρκεί δύο χρόνια στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.

Η Μόσχα κατηγόρησε παράλληλα την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «ρίχνει λάδι στη φωτιά» αφήνοντας την ισχύ του εμπάργκο που είχε επιβάλει η ίδια στις πωλήσεις όπλων στη Συρία να εκπνεύσει.

Το Ισραήλ και η Γαλλία αξίωσαν από την Μόσχα να μην παραδώσει τα πυραυλικά συστήματα υψηλής ακρίβειας S-300 στην κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, η οποία αντιμετωπίζει μια εξέγερση που υποστηρίζεται από δυτικά και αραβικά κράτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποια είναι η επικεφαλής του ADF, Άλις Βάιντελ - Ο ναζιστής παππούς, ο γάμος με γυναίκα από τη Σρι Λάνκα και η woke ατζέντα
Το οξύμωρο είναι ότι η Βάιντελ ηγείται ενός ξενοφοβικού κόμματος το οποίο είναι υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και κατά της συμπερίληψης
Η Άλις Βάιντελ, επικεφαλής του εθνικιστικού, αντιμεταναστευτικού κόμματος AfD