Κόσμος

Τραγωδία με 11 νεκρά παιδιά την ώρα που πήγαιναν στο νηπιαγωγείο

Έντεκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το μίνι βαν που τα μετέφερε στο νηπιαγωγείο τους, έπεσε σε μια μικρή λίμνη στην ανατολική κινεζική επαρχία Γιανσί, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, την Τρίτη.

Το όχημα μετέφερε 15 παιδιά και το δάσκαλό τους, από μια αγροτική περιοχή προς την πόλη Γουιχί Γιανσί, όταν βγήκε από το δρόμο και έπεσε στη λίμνη, η οποία έχει βάθος περίπου 3 έως 4 μέτρα.

Τρία από τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στον τόπο του δυστυχήματος και οκτώ άλλα κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου τα μετέφεραν, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τα κρατήσουν στη ζωή, ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας στο πρακτορείο ειδήσεων Ξινχούα.

Τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ανέφερε στο ίδιο πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης. Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του μίνι βαν και ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολλά όπλα βρέθηκαν στον τόπο του μακελειού στη Σουηδία – Ο δράστης τα έκρυψε σε θήκη κιθάρας, ήταν «αποφασισμένος» να σκοτώσει
Σε βίντεο που τράβηξε μαθητής ακούγονται πυροβολισμοί και κάποιος να φωνάζει «θα φύγετε από την Ευρώπη» Σε αυτό ακούγονται πυροβολισμοί και στη συνέχεια ένας άνθρωπος να φωνάζει «θα φύγετε από την Ευρώπη!»
Σουηδία: Πολλά όπλα στον τόπο του μακελειού – Ο δράστης τα έκρυψε σε θήκη κιθάρας, ήταν «αποφασισμένος» να σκοτώσει