Κόσμος

Τραγωδία σε σούπερ μάρκετ – Κατέρρευσε η στέγη, ένας νεκρός

Η στέγη γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ κατέρρευσε όταν έπεσε πάνω της γερανός που πραγματοποιούσε έργα σε παρακείμενο χώρο.

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός του ατυχήματος σε κωμόπολη της Γερμανίας, όταν γερανός που πραγματοποιούσε έργα σε χώρο δίπλα από το σούπερ μάρκετ έπεσε πάνω στη στέγη, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει, ενώ ήταν ακόμη ανοιχτό το κατάστημα, και δεκάδες πελάτες βρίσκονταν μέσα σε αυτό.
Για αρκετές ώρες, πυροσβέστες και αστυνομικοί επιχειρούσαν στο χώρο προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπήρχε και άλλος νεκρός κάτω από τη στέγη που κατέρρευσε, ενώ ο ένα από τους δύο σοβαρά τραυματίες είναι και ο χειριστής του γερανού.
 
Διαβάστε επίσης: 
 
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie