Κόσμος

Τραμπ: Αγνοεί Πούτιν και υπογράφει τις ρωσικές κυρώσεις!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να υπογράψει, θέτοντας σε ισχύ το νομοσχέδιο που ψήφισε η αμερικανική Γερουσία και προβλέπει νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας, ανέφερε με ανακοίνωσή της αργά την Παρασκευή εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ “εγκρίνει το νομοσχέδιο και σκοπεύει να το υπογράψει“, έπειτα από την ανάγνωση της τελευταίας εκδοχής του κειμένου, δήλωσε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Πούτιν σε Τραμπ: Ανοχή τέλος! Αντιδρά ο “τσάρος” και “ξεσπιτώνει” αμερικανούς διπλωμάτες!

Ο πρόεδρος επέλεξε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος αρνησικυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο που υπερψήφισε η Γερουσία με συντριπτική πλειοψηφία (98 ψήφους υπέρ και 2 κατά), παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του στο κείμενο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα: Μεθυσμένη επιβάτης προκάλεσε πανικό – Την έβγαλαν «σηκωτή» από το αεροπλάνο άνδρες της ΕΛΑΣ
Η γυναίκα άλλαξε θέση με έναν άλλο επιβάτη στο αεροπλάνο και στη συνέχεια έγινε ατίθαση, βρίζοντας το πλήρωμα της πτήσης που της ζητούσε να ηρεμήσει
Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος εξαιτίας μεθυσμένης επιβάτιδας