Κόσμος

Twitter: Ο Έλον Μασκ ενεργοποιεί και πάλι τους αποκλεισμένους χρήστες – Οι προϋποθέσεις

Ο Έλον Μασκ,ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και νέος ιδιοκτήτης του Twitter ανακοίνωσε σήμερα την επανενεργοποίηση λογαριασμών που είχαν τεθεί σε αναστολή.

Ο Μάσκ πάντως ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψουν στο twitter «υπό την προϋπόθεση ότι (οι χρήστες) δεν έχουν παραβιάσει τον νόμο ή δεν έχουν στείλει ανεπιθύμητα μηνύματα κατά τρόπο σκανδαλώδη».

«Ο κόσμος μίλησε», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μασκ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης που είχε ξεκινήσει ο ίδιος χθες Τετάρτη, με την πλειονότητα των χρηστών να τάσσεται υπέρ της «αμνήστευσης».

«Η παροχή αμνηστίας ξεκινά την επόμενη εβδομάδα», συμπλήρωσε ο Μασκ, λίγες ημέρες αφότου επανέφερε τον λογαριασμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα