Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

“Τζιχάντ” πίσω από τη δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη – Ποιος είναι ο δράστης

“Τζιχάντ” πίσω από τη δολοφονία του Βρετανού στρατιώτη – Ποιος είναι ο δράστης

Η εικόνα του να μιλάει στην καμέρα με ματωμένα χέρια, κρατώντας ακόμα τον μπαλτά με τον οποίο αποκεφάλισε τον Βρετανό στρατιώτη στο Λονδίνο, συγκλόνισε παγκοσμίως.

Πρόκειται για τον 28χρονο Μάικλ Ολουμιντέ Αντεμπολάγιο, ο οποίος γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1984 στο Λάμπεθ και μεγάλωσε στο Ρόμφορντ. Η οικογένειά του είναι νιγηριανής καταγωγής και όλοι Χριστιανοί. Είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και έκανε ό,τι και οι συνομήλικοί του. Έπαιρνε το σχολικό, έπαιζε ποδόσφαιρο και είχε πολλούς φίλους.

“Ήταν μία πολύ καλή και συνηθισμένη οικογένεια”, είπε ένας γειτόνάς τους, ενώ ανάλογα ήταν και τα σχόλια παλιών συμμαθητών του Αντεμπολάγιο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί που γνώριζαν βρέθηκε… πρωταγωνιστής αυτού του βίαιου εγκλήματος.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας ερευνούν τη σχέση του Αντεμπολάγιο με την εξτρεμιστική οργάνωση αλ-Μουχαγιρούν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μπήκε στην οργάνωση περίπου πριν από δέκα χρόνια, αλλάζοντας το όνομά του σε Μουτζααχίντ που σημαίνει αυτός που δεσμεύεται με τη τζιχάντ. Οι φίλοι του,πάντως, είπαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη σχέση του με το Ισλάμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη σοκ: Η αστυνομία γνώριζε τους δολοφόνους του Βρετανού στρατιώτη!

Μήνυμα Αβραμόπουλου για τη δολοφονία Βρετανού στρατιώτη

Η γυναίκα που αντιμετώπισε τους σφαγείς του Λονδίνου! – «Θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο»

Ανατριχίλα! Ο δολοφόνος του στρατιώτη στο Λονδίνο μιλάει στην κάμερα με τον ματωμένο μπαλτά!

Σοκ σε δρόμο του Λονδίνου! Αποκεφάλισαν στρατιώτη!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε