Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Vanity Fair: Η Κέιτ Μίντλετον έχει περάσει τα δύσκολα και ήδη νιώθει αρκετά καλύτερα

Vanity Fair: Η Κέιτ Μίντλετον έχει περάσει τα δύσκολα και ήδη νιώθει αρκετά καλύτερα
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κέιτ Μίντλετον «να βγαίνει όλο και πιο συχνά έξω με την οικογένειά της» νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της μετά τη διάγνωση με καρκίνο γίνονται γνωστές. 

Επικαλούμενο πηγές κοντά στην Κέιτ Μίντλετον, το Vanity Fair, μεταφέρει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, έχει περάσει τα δύσκολα και νιώθει αρκετά καλύτερα.

«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα πηγαίνει καλύτερα» πρόσθεσε ο οικογενειακός φίλος του πριγκιπικού ζεύγους που μίλησε στην ιστοσελίδα και προσθέτει:

«Ήταν, πάντως, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν σπεύσει δίπλα της, ο Γουίλιαμ, οι γονείς της, τα αδέρφια της».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μέχρι τέλος του έτους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται ούτε οι εκτιμήσεις ότι έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ξανά δημόσια το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, δεν υπάρχει βιασύνη για επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της, καθώς έχει επικεντρωθεί στη θεραπεία της.

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και δεν υπάρχει σίγουρα καμία βιασύνη. Αυτό θα γίνει όταν η Κέιτ νιώσει έτοιμη και όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της. Αλλά θα επιστρέψει 100% στα καθήκοντά της, δεν τίθεται ερώτημα γι’ αυτό» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις