Δευτέρα, 7 Οκτ.
26oC Αθήνα

Viral βίντεο από φούρνο: Κόλλησε το Crocs στο καρότσι και τα γλυκά κατέληξαν στο πάτωμα

Viral βίντεο από φούρνο: Κόλλησε το Crocs στο καρότσι και τα γλυκά κατέληξαν στο πάτωμα

Αυτή είναι σίγουρα μία από τις στιγμές που σε κάνει να αναρωτιέσαι «Γιατί σε μένα;». Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που οι κόποι μιας ολόκληρης μέρας μίας αρτοποιού καταστράφηκαν αφού όλα τα γλυκά κατέληξαν στο πάτωμα. 

Τα πλάνα δείχνουν την Isabel Maidens να προσπαθεί να μετακινήσει ένα καρότσι γεμάτο με γλυκά, που της πήρε μια ολόκληρη μέρα να φτιάξει, στο φούρνο της, Isabakes, στο Rossendale, Lancashire στην Αγγλία, στις 23 Σεπτεμβρίου 2024.

Καθώς μετακινεί το καρότσι, ένα από τα Crocs της μπλέκεται στον τροχό, με αποτέλεσμα το καρότσι να αναποδογυρίσει και οι επτά δίσκοι γεμάγτοι με γλυκά να βρεθούν στο πάτωμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η αρτοποιός προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει ό,τι σώζεται αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι δίσκοι πέφτουν ένας ένας στο πάτωμα, σκορπίζοντας τις λιχουδιές στο έδαφος. 

Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και το TikTok αργότερα την ίδια μέρα, όπου έγινε viral και έχει προβληθεί περισσότερες από 450.000 φορές.

Η ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε: «Αν έχετε μια κακή Δευτέρα, δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τη δική μου. [Αυτό είναι] όλα μου τα γλυκά που είχα περάσει την ημέρα φτιάχνοντας!!!!. Ξανά από την αρχή».

Η ανάρτηση έχει πάνω από 4.000 likes και 300 σχόλια με ένα από τα αυτά να λέει:

«Αυτά τα Crocs πρέπει να απολυθούν αμέσως».

Ένας δεύτερος αστειεύτηκε: «Σημείωση για τον εαυτό μου – μην φοράς Crocs στη δουλειά».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Θα έκλαιγα».

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις