Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Χειροπέδες στο κτήνος που σταύρωσε 26χρονη Ρουμάνα στη Φλωρεντία

ΦΩΤΟ - DAILY MAIL
ΦΩΤΟ - DAILY MAIL

Συνελήφθη σήμερα το πρωί από την ιταλική αστυνομία, ένας ύποπτος για τη δολοφονία της εικοσιεξάχρονης Ρουμάνας, Κριστίνα Ζαμφίρ, η οποία είχε βρεθεί νεκρή και γυμνή, κάτω από μία οδογέφυρα, την περασμένη Δευτέρα.

Η γυναίκα είχε τα χέρια κολλημένα σε μεταλλική μπάρα και ο ιταλικός τύπος αναφέρθηκε σε “σαδιστική σταύρωση”.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία είναι ένας Ιταλός, 55χρονος υδραυλικός. Ονομάζεται Ρικάρντο Βίτι και ζούσε στην βόρεια περιοχή της Φλωρεντίας Καρέτζι.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βίτι άφησε τους αστυνομικούς να του βάλουν χειροπέδες χωρίς να αντιδράσει, χωρίς καν να προφέρει ούτε μια λέξη.

“Νόμιζα ότι ο γιος μου ήταν ένας καλός άνθρωπος. Αν ευθύνεται για το φοβερό αδίκημα για το οποίο τον κατηγορούν, δεν μπορώ να τον υπερασπισθώ. Αφήστε με μόνη, στην απελπισία μου”, δήλωσε η μητέρα του φερόμενου ως δράστη.

Αστυνομία Φλωρεντίας: “Συλλάβαμε το κτήνος”

Οι αστυνομικές αρχές και η εισαγγελία της Φλωρεντίας, θα πρέπει να εξακριβώσουν, τώρα, αν ο Βίτι ευθύνεται και για άλλες τρεις, τουλάχιστον, επιθέσεις κατά ιεροδούλων, στην ίδια περιοχή στην οποία βρέθηκε νεκρή η εικοσιεξάχρονη Ρουμάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φρίκη! Βίασαν και σταύρωσαν γυναίκα!

Ο Πιστόριους ούρλιαζε, φώναζε και προσευχόταν μόλις σκότωσε τη Ρίβα – Η κατάθεση του ανθρώπου που έφτασε πρώτος στον τόπο του εγκλήματος

Απελευθερώθηκε ο ηγέτης του ιρλανδικού Σιν Φέιν

Έκαψε την έγκυο γυναίκα του γιατί δεν του έδιναν προίκα τα πεθερικά!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε