Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Υπό έρευνα για δωροδοκία μαρτύρων ο Μπερλουσκόνι

Υπό έρευνα για δωροδοκία μαρτύρων ο Μπερλουσκόνι

Δεν έχουν τέλος τα… βάσανα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που βρίσκεται ξανά υπό δικαστική έρευνα για δωροδοκία μαρτύρων στη δίκη του Ρούμπιγκεϊτ!

Η νέα δικαστική έρευνα στο Μιλάνο εκτός από τον καβαλιέρε αφορά και στους δικηγόρους του Νικολό Γκεντίνι και Πιέρο Λόγκο, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Μιλάνου, Εντμόντο Μπρούτι Λιμπεράτι.

Κλήση σε απολογία για την ίδια υπόθεση έλαβε η ίδια η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα καθώς και πολλές κοπέλες που συμμετείχαν στα πάρτι του Μπερλουσκόνι, οι οποίες μέχρι πρόσφατα, λάμβαναν από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας ποσά που ξεπερνούσαν τις 2.000 ευρώ το μήνα για την κάλυψη των πάγιων εξόδων τους.

Η νέα έρευνα οφείλεται στο γεγονός ότι προέκυψαν στοιχεία και κρίσεις σχετικά με την πρώτη δίκη. Υπάρχει η υποψία ότι ο Μπερλουσκόνι προσπάθησε να δωροδοκήσει μάρτυρες για να καταθέσουν ότι στα δείπνα του δεν γίνονταν σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή.

Η έρευνα που διεξάγεται μπορεί να οδηγήσει σε νέα δίκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος πρέπει ήδη να εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους η οποία του επιβλήθηκε για απάτη σε αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα εξεταστεί το αίτημα Μπερλουσκόνι να προσφέρει κοινωφελές έργο

Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ο Μπερλουσκόνι

Δώρο 50.000€ σε άνεργο ζευγάρι από τον Μπερλουσκόνι

Έφεση Μπερλουσκόνι στην υπόθεση Ρούμπι- γκέιτ

“Έχω βίντεο του Μπερλουσκόνι με πόρνες”, υποστηρίζει πρώην διευθυντής εφημερίδας

Τέλος εποχής! Δε θα είναι ξανά υποψήφιος ο Μπερλουσκόνι!

Ιταλίδα 110 ετών χαρίζει τη σύνταξή της στο κόμμα του Μπερλουσκόνι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε