Site icon NewsIT

Αγαπάει την κοπέλα του με έναν πολύ περίεργο τρόπο!

15.12.2015 | 21:09
Αγαπάει την κοπέλα του με έναν πολύ περίεργο τρόπο!

Κακά τα ψέμματα. Εάν το ζευγάρι περνάει καλά και αντιμετωπίζει με χιούμορ τις απλές καθημερινές στιγμές, υπάρχει αγάπη και έρωτας. Αυτό συμπεραίνουμε και από το συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε ο Shammi σε προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σε μία βόλτα λοιπόν που πήγε ο νεαρός με την κοπέλα του, παρατηρούμε τις πλάκες που της κάνει. Η ίδια βέβαια δε δείχνει να το απολαμβάνει όσο ο φίλος της και εμείς, αλλά σίγουρα καταλαβαίνει ότι έχει επιλέξει έναν τρελό πλακατζή για σύντροφο και προσπαθεί και η ίδια να το διακωμωδήσει.

Όλα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένει. Της πασαλείβει το πρόσωπο με παγωτό, τη σπρώχνει πάνω σε μία ανυποψίαστη παρέα χωρίς να την προειδοποιήσει και για τέλος της κρατάει το καλύτερο… τη ρίχνει μέσα σε λίμνη.

Όλα τα social media διασκεδάζουν με τον τρομερό αυτό τύπο, ενώ δεν είναι λίγοι οι άντρες χρήστες που τον ζηλεύουν και τονίζουν πόσο θα ήθελαν να κάνουν και οι ίδιοι κάτι αντίστοιχο στις κοπέλες τους αλλά ξέρουν πως θα άκουγαν μεγάλη κατσάδα. Και κάπως έτσι, απλώς απολαμβάνουν το βίντεο.

Πηγή: Dailymail

Tags: ,

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version