Site icon NewsIT

Το bungee-jumping του βγήκε… ξινό! Απίστευτη περιπέτεια για τουρίστα στην Ταϊλάνδη (VIDEO)

30.05.2015 | 21:00
Το bungee-jumping του βγήκε… ξινό! Απίστευτη περιπέτεια για τουρίστα στην Ταϊλάνδη (VIDEO)

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας Αμερικανός τουρίστας που πήγε ταξίδι αναψυχής στην Ταϊλάνδη. Μαζί με την παρέα του θέλησε να κάνει bungee jumping, αλλά είχε μία ατυχία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά και η παρέα περίμενε πως και πως να κάνει το μεγάλο άλμα. Μάλιστα για να αποτυπώσουν τις στιγμές η Megan Reinhardt κρατούσε και μία κάμερα. Όμως ενώ όλοι έπεφταν κανονικά, ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι ο άντρας της παρέας είχε χαθεί από το οπτικό πεδίο και κρεμόταν κυριολεκτικά από ένα σκοινί.

Ο Ταϊλανδός εκπαιδευτής δεν είχε συνδέσει σωστά τα καλώδια καθόδου με αποτέλεσμα να κινδύνεψει η ζωή του Αμερικανού τουρίστα που βρισκόταν στο κενό. Στο βίντεο φαίνονται τα δραματικά λεπτά της διάσωσης με την κοπέλα να ουρλιάζει για το φίλο της. Τότε ένας εκπαιδευτής κατεβαίνει για να τον σώσει μετακινώντας τον προς την πλατφόρμα.

Το περιστατικό, που συνέβη στην δημοφιλή τουριστική περιοχή Chiang Mai, είχε θετική κατάληξη για τον Αμερικανό τουρίστα και την παρέα του.

ΠΗΓΗ: dailymail

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version