Πέμπτη, 8 Αυγ.
33oC Αθήνα

Αγόρασε νησί για… ψίχουλα και έφτιαξε πολυτελές θέρετρο με 27 βίλες!

Αγόρασε νησί για… ψίχουλα και έφτιαξε πολυτελές θέρετρο με 27 βίλες!

Ήταν πίσω στο 2005 όταν η Melita Koulmandas Hunter μετακόμισε στην Καμπότζη με τον σύζυγό της όπου του είχαν προσφέρει καλύτερη θέση στην Phnom Penh.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να μείνει για ένα χρόνο και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Έχουν περάσει 10 χρόνια και παραμένουν, ζώντας στην πολυτέλεια του ιδιωτικού της νησιού.

Ένα χρόνο αφού είχαν μετακομίσει στην Καμπότζη, επισκέφτηκαν με τον γιο τους το Song Saa, που βρίσκεται 18 μίλια ανοιχτά των ακτών από το Sihanoukville.

Οι ντόπιοι ήθελαν μια αλλαγή και έτσι είδαν στο ζευγάρι ως το εισιτήριό τους για να φύγουν από το απομονωμένο νησί.

Αγόρασε τα δικαιώματα για 15.000 δολάρια και εξασφάλισε 99 χρόνια μίσθωσης από την εθνική κυβέρνηση, προγραμματίζοντας να δημιουργήσει έναν πολυτελή προορισμό απόδρασης.

“Η Lehman Brothers κατέρρευσε την ίδια μέρα που διαγνώστηκα με καρκίνο”, είχε σημειώσει σε συνέντευξή της στο CNN, με το σχέδιό της να μπαίνει σε αναμονή.

Με το πέρασμα του χρόνου, δημιουργήθηκε και άκμασε το πολυτελές θέρετρο που διαθέτει 27 βίλες, με τις τιμές διαμονής στο νησί να ανέρχονται σε 869 δολάρια τη βραδιά.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την κουζίνα Khmer στο βραβευμένο εστιατόριο και να πιουν τα ποτά τους σε ένα πολυτελές μπαρ.

Μπορούν επίσης να πάρουν ιδιωτικό σκάφος ή αν προτιμούν ελικόπτερο για να επισκεφτούν τις παραλίες του νησιού.

“Είμαστε και οι δύο από το Σίδνεϊ και γνωριστήκαμε στο Όκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο Rory εργαζόταν στην εταιρεία Saatchi and Saatchi και εγώ είχα τη δική μου επιχείρηση.

Ερωτευτήκαμε και σχεδιάζαμε να μετακομίσουμε στη Νέα Υόρκη όταν του ζήτησαν να διευθύνει ένα διαφημιστικό γραφείο στην Phnom Penh.

Αποφασίσαμε να μετακομίσουμε για 12 μήνες προτού μετακομίσουμε στα λαμπερά φώτα της Νέας Υόρκης. Δέκα χρόνια μετά και δεν έχουμε φύγει…”.


Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε