Site icon NewsIT

Άγρια δολοφονία στην… “αυλή” του Τραμπ: Διαβόητη συμμορία δολοφόνησε και αποκεφάλισε άνδρα

23.11.2017 | 08:41
Άγρια δολοφονία στην… “αυλή” του Τραμπ: Διαβόητη συμμορία δολοφόνησε και αποκεφάλισε άνδρα

Η Μάρα Σαλβατρούτσα (MS-13) είναι μια εξαιρετικά βίαιη συμμορία. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δεσμευτεί να την "εξαφανίσει". Αλλά δεν το έκανε. Και ένας άνδρας το "πλήρωσε" με τη ζωή του.

Η άγρια δολοφονία ενός άνδρα από τα μέλη της Μάρα Σαλβατρούτσα (MS-13) έγινε στην… “αυλή” του Ντόναλντ Τραμπ. Σε περιοχή κοντά στην Ουάσινγκτον. Τον δολοφόνησαν με περισσότερες από 100 μαχαιριές και τον αποκεφάλισαν. Τη διαβόητη συμμορία είχαν ιδρύσει πριν από δεκαετίες μετανάστες από το Ελ Σαλβαδόρ.

Τον αποκεφάλισαν και του ξερίζωσαν την καρδιά

Μέχρι στιγμής, οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν το θύμα. Σύμφωνα με την Washington Post, το θύμα φορούσε μπλούζα με θρησκευτικά σύμβολα. Φορούσε επίσης και μπλε σορτς. Στον τάφο βρέθηκε και ένα ροζάριο.

Το πρώτο χτύπημα στο θύμα φέρεται να κατάφερε ο 19χρονος Μιγκέλ Άνχελ Λόπες Αμπρέγο. Θεωρείται μέλος της συμμορίας.

Ο Αμπέγο έχει προφυλακιστεί χωρίς καμιά πιθανότητα προσωρινής αποφυλάκισής του με την καταβολή εγγύησης, κατ’ εντολή δικαστή της κομητείας Μοντγκόμερι.

Το πτώμα του θύματος βρέθηκε την 5η Σεπτεμβρίου σε έναν πρόχειρο τάφο σκαμμένο σε πάρκο στο Γουίτον, στο Μέριλαντ.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπες Αμπρέγο – Φωτογραφία Montgomery County Police

Σύμφωνα με το Montgomery Community Media, το θύμα αποκεφαλίστηκε. Αλλά τα μέλη της συμμορίας δεν ήταν… ικανοποιημένα με αυτό. Ξερίζωσαν την καρδιά από τη σορό του και την πέταξαν μέσα στον τάφο.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας», αστυνομικοί «έλαβαν την πληροφορία ότι η ανθρωποκτονία αυτή διαπράχθηκε από μέλη της συμμορίας MS-13, συμπεριλαμβανομένου του Λόπες Αμπρέγο», ανέφερε η αστυνομία.

Ήδη, στον Αμπέγο απαγγέλθηκαν κατηγορίες αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση της κομητείας σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη. «Το θύμα μαχαιρώθηκε πάνω από 100 φορές», αναφέρεται επίσης.

Ποια είναι η συμμορία Μάρα Σαλβατρούτσα

Η Μάρα Σαλβατρούτσα («η συμμορία από το Ελ Σαλβαδόρ») θεωρείται μια από τις σκληρότερες εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στις ΗΠΑ.

Σχηματίστηκε τη δεκαετία του 1980, αρχικά για την προστασία μεταναστών από το Ελ Σαλβαδόρ έναντι άλλων συμμοριών των δρόμων του Λος Άντζελες. Σταδιακά, εξαπλώθηκε σε σχεδόν όλη την κεντρική Αμερική.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που δηλώνει ότι αποτελεί μια από τις προτεραιότητές του η καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις ΗΠΑ, έχει αναφερθεί επανειλημμένα στη συγκεκριμένη συμμορία.

Το κάνει για να δικαιολογήσει τη σκληρή στάση του έναντι των μεταναστών που παραβαίνουν τον νόμο αλλά και την εξαγγελία του ότι θα ανεγείρει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Washington Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version