Site icon NewsIT

Άγριο ξύλο στην τουρκική βουλή: Υπουργός του Ερντογάν γρονθοκόπησε βουλευτή του φιλοκουρδικού κόμματος

24.07.2024 | 21:22
Άγριο ξύλο στην τουρκική βουλή: Υπουργός του Ερντογάν γρονθοκόπησε βουλευτή του φιλοκουρδικού κόμματος

Σε αρένα μετατράπηκε η Βουλή στην Τουρκία σήμερα το απόγευμα (23.07.2024), κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το φορολογικό σύστημα, όταν ο βουλευτής Αντίλ Καραϊσμάιλογλου, ξυλοκόπησε άγρια τον βουλευτή του φιλοκουρδικού κόμματος, τον Αλί Μποζάν.

Το άγριο περιστατικό στη Βουλή της Τουρκίας έγινε όταν ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας και Ισότητας των Λαών (DEM), Αλί Μποζάν, βρισκόταν στο βήμα και ξεκίνησε να φωνάζει προς το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το ότι «κλέβει τους πολίτες της Τουρκίας».

«Το AKP κλέβει συστηματικά τους εργαζόμενους, τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους μέσω της Τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Δυστυχώς, οι φωνές των εργαζομένων και των συνταξιούχων δεν ακούγονται, αλλά θέλω να φωνάξω από εδώ εκ μέρους των πολιτών των οποίων οι μισθοί κλέβονται από τις τσέπες τους: Υπάρχει κλέφτης, υπάρχει κλέφτης, υπάρχει κλέφτης, υπάρχει κλέφτης! Το ΑΚΡ κλέβει, το ΑΚΡ κλέβει, το ΑΚΡ κλέβει!», είπε ο βουλευτής και ξεκίνησε ο χαμός.

Κυβερνητικοί βουλευτές με μπροστάρη τον Αντίλ Καραϊσμάιλογλου, τον πλησίασαν απειλητικά και του επιτέθηκαν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Τότε ο Αντίλ Καραϊσμάιλογλου του τράβηξε το σακάκι και ξεκίνησε να τον χτυπά με μανία στο πρόσωπο.

Οι βουλευτές του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) προσπάθησαν να σταματήσουν το ξύλο αλλά οι βουλευτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σταμάτησαν μόνο όταν ο Αλί Μποζάν έπεσε στο πάτωμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version