Δευτέρα, 2 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Άγριο τρολάρισμα Τραμπ από τον πρώην εκπρόσωπό του – Η εμφάνιση Σπάισερ στα Emmy [vids]

Τραμπ Σπάισερ
Φωτογραφία Αρχείου: EPA

Πήρε το αναλόγιό του και έφτασε ως τη σκηνή των Emmy. Ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ είχε πολλά “ράμματα” για τη… γούνα του Ντόναλντ Τραμπ.

Αν έχει τέτοιους φίλους, όπως τον πρώην εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, τι να τους κάνει τους εχθρούς Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ένα από τα… πρόσωπα των βραβείων Emmy. Κι ας μην εμφανίστηκε ποτέ.

Ο Σπάισερ και το αναλόγιό του

Ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, λίγους μήνες μετά την παραίτησή του, έκανε μια εμφάνιση έκπληξη. Κι όχι όπου κι όπου αλλά στη σκηνή των Emmy.

Ο παρουσιαστής Στίβεν Κολμπέρ μιλούσε –για ποιον άλλο;- για τον Ντόναλντ Τραμπ όταν ξαφνικά στη σκηνή εμφανίστηκε ο Σπάισερ. Όχι μόνος, αλλά τσουλώντας το αναλόγιό του!

Σπάισερ Emmy

«Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε ποτέ τα Emmy, τελεία και παύλα», αποφάνθηκε ο πρώην εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας. «Εδώ, ζωντανά, και σε όλον τον κόσμο», πρόσθεσε.

Δείτε τον Σον Σπάισερ να τρολάρει τον Τραμπ

https://www.youtube.com/watch?v=gOQYCw29L80

Ήταν μια ατάκα με την οποία φρόντισε να τρολάρει (και μάλιστα άγρια) το πρώην αφεντικό του και πρόεδρο των ΗΠΑ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την… εμμονή του Τραμπ με το πλήθος που πήγε στην ορκωμοσία του…

Όταν τα ΜΜΕ είχαν τολμήσει να αντιπαραβάλουν δυο φωτογραφίες από το πλήθος που πήγε στη δική του ορκωμοσία με εκείνο που βρέθηκε στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τραμπ έγινε… “Τούρκος”.

Τότε, λοιπόν, ο ίδιος ο Σπάισερ είχε διαβεβαιώσει τους πάντες ότι την τελετή ορκωμοσίας του είχαν παρακολουθήσει περισσότεροι άνθρωποι στην ιστορία.

Θυμηθείτε το

Οι μπηχτές του Κολμπέρ

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ξανά την τιμητική του. Και όχι μόνο γιατί βραβεύτηκε ο Άλεκ Μπόλντγουιν που τον σατιρίζει το Saturday Night Live. Αλλά και γιατί ο παρουσιαστής της τελετής φρόντισε να τον περάσει… γενεές δεκατέσσερις!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Late Show του CBS, θύμισε ότι ο Τραμπ ήταν πολλές υποψήφιος για ένα βραβείο Emmy (για το ριάλιτι The Apprentice ως παρουσιαστής και παραγωγός) αλλά ποτέ δεν κέρδισε.

Μάλιστα, διέκοψε το μονόλογό του για να παίξει ένα video από το debate του Τραμπ με τη Χίλαρι Κλίντον, στο οποίο ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ επαναλάμβανε πως ποτέ του δεν κέρδισε ένα Emmy!

Και «δεν το κέρδισε διότι, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στις προεδρικές εκλογές, τα βραβεία Emmy απονέμονται σε εκείνον που παίρνει τις περισσότερες ψήφους», ήταν το φαρμακερό σχόλιο του Κολμπέρ.

https://www.youtube.com/watch?v=zxR9lcNtUgk&t=4s

Σημείωση: Στις εκλογές του 2016, η Χίλαρι Κλίντον πήρε περισσότερες ψήφους αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ είχε περισσότερους εκλέκτορες και κέρδισε.

«Γιατί δεν του δώσατε Emmy;» απαίτησε να μάθει ο Κολμπέρ, απευθυνόμενος στο κοινό. «Βάζω στοίχημα ότι αν είχε κερδίσει Emmy, δεν θα είχε θέσει ποτέ υποψηφιότητα για την προεδρία». «Κατά κάποιον τρόπο, για όλο αυτό εσείς φταίτε», συνέχισε. «Νομίζω σας αρέσουν οι αντιήρωες που παραβαίνουν ηθικές αρχές», πρόσθεσε.

«Βέβαια, αυτό που πραγματικά μετράει για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι το πόσο μεγάλο είναι το κοινό. Πρέπει να έχεις μεγάλους αριθμούς. Να, για παράδειγμα, δεν έχουμε κανέναν τρόπο να γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι το δικό μας κοινό», συνέχισε ο Κολμπέρ.

Η έναρξη των Emmy

https://www.youtube.com/watch?v=2JJsJjmlGMQ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις