Κόσμος

Αίγυπτος: Νεκρές 4 γυναίκες σε διαδήλωση

Τέσσερις γυναίκες που συμμετείχαν σε διαδήλωση υπέρ του Μοχάμεντ Μόρσι σκοτώθηκαν το πρωί στην πόλη Μανσούρα, στο δέλτα του Νείλου, όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα τους οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

“Το να σκοτώνονται γυναίκες με σφαίρες και μαχαίρια μπροστά στα μάτια του στρατού και της αστυνομίας αποτελεί ντροπή για τους οργανωτές του αιματηρού στρατιωτικού πραξικοπήματος και για όσους καλωσόρισαν ή παρέμειναν σιωπηλοί απέναντι στις καταστροφικές καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, ανέφερε στην ιστοσελίδα του στο Facebook ο Έσαμ αλ Εριάν, υψηλόβαθμο στέλεχος της ισλαμικής οργάνωσης.

Μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί χαρακτηρίζουν πραξικόπημα την ανατροπή του Μόρσι και ορκίστηκαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να αποκατασταθεί ο εκλεγμένος πρόεδρος στην εξουσία.

Διαβάστε

“Ταγίπ σταμάτα να επεμβαίνεις στα εσωτερικά μας” – Αυστηρό μήνυμα της Αιγύπτου

Αίγυπτος: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 261 τραυματίες στα επεισόδια που ξέσπασαν τη νύχτα

Νέα νύχτα ταραχών στην Αίγυπτο – Δεκάδες τραυματίες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος