Κόσμος

Αίγυπτος: Ο στρατός σκότωσε 16 ισλαμιστές στο Σινά

Ο αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε 16 ισλαμιστές μαχητές στη Χερσόνησο του Σινά, σε μια περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Στρατιωτικά αεροσκάφη έπληξαν τους μαχητές το βράδυ της Παρασκευής σε μια περιοχή νοτίως του Σέιχ Ζουβέιντ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αεροπορικά πλήγματα προκάλεσαν το θάνατο “16 επικίνδυνων εξτρεμιστών που ανήκαν στους Αδελφούς Μουσουλμάνους”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του στρατού Άχμεντ Άλι σε ανακοίνωσή του στο Facebook.

Ο στρατός ανακοινώνει τακτικά φονικές επιχειρήσεις εναντίον ισλαμιστικών οργανώσεων στο Σινά, όπου τον Αύγουστο του 2013 άρχισε μια εκτεταμένη επιχείρηση εναντίον τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δίκη παραπέμπονται 20 δημοσιογράφοι του καναλιού Αλ Τζαζίρα

Αίγυπτος: 49 νεκροί σε ένα 24ωρο


29 οι νεκροί στις σημερινές διαδηλώσεις στην Αίγυπτο – ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος