Site icon NewsIT
13:30 | 29.04.20

Ακόμη 325 θάνατοι σε 24 ώρες στην Ισπανία

A Spanish flag with a black ribbon hangs from a balcony during lockdown, amid the coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in Ronda, southern Spain, April 28, 2020. REUTERS/Jon Nazca

Newsit Newsroom

Περισσότερα από 2.000 κρούσματα και περισσότεροι θάνατοι σε σχέση με χθες (28.04.2020) καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ισπανία.

325 νέοι θάνατοι ανακοινώθηκαν σήμερα, ενώ χθες το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει ότι οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ισπανία σε μια μέρα ήταν 301.

Click4more Κόλαση στη Νέα Υόρκη! Εκατοντάδες στους δρόμους για την κηδεία Ραβίνου! Οργή του δημάρχου (vid)

Ο συνολικός αριθμός των νέων θανάτων που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας είναι 453, με την διευκρίνιση ωστόσο ότι στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται περιστατικά παρελθουσών ημερών.

Συνολικά στην Ισπανία, 24.275 άνθρωποι έχουν υποκύψει στην Covid-19 (σ.σ. στην ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός)

Οι ισπανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι ο ρυθμός αναπαραγωγής της επιδημίας (Reproduction Rate) σε ολόκληρη την Ισπανία βρίσκεται κάτω από το 1.0

Τα νέα κρούσματα της επιδημίας ανέρχονται σε 2.144, επί συνόλου 212.917.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version