Δευτέρα, 5 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ακροβάτης έπεσε στο κενό! Σοκ για χιλιάδες θεατές – Νόμιζαν πως πέθανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακροβάτης έπεσε στο κενό! Σοκ για χιλιάδες θεατές – Νόμιζαν πως πέθανε (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θεατές του ετήσιου φεστιβάλ της Ρωσίας Idol-2015, στη Μόσχα, τη στιγμή που η ακροβάτης Kseniya Elkina έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο πάτωμα από ύψος 10 μέτρων.

Από θαύμα γλίτωσε η 21χρονη Ρωσίδα καλλιτέχνης, η οποία μπροστά σε χιλιάδες θεατές, ανάμεσα τους και παιδιά, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το νούμερο της.

Ένας λάθος χειρισμός από την ίδια, ίσως της στοίχιζε τη ζωή. Σε μία κίνηση στον αέρα, έχασε την ισορροπία της, δεν κρατήθηκε από τον βρόχο ασφαλείας που υπήρχε μεταξύ αυτής και του παρτενέρ της, Sergey Volkov και βρέθηκε στο έδαφος. Πιθανώς να μην είχε δεθεί πολύ σφιχτά, πάντως, όπως δηλώνει και ο αδερφός της, ίσως ήταν κουρασμένη και αγχωμένη για την παράσταση.

Όσοι είδαν τη σκηνή, τρομοκρατημένοι πίστεψαν πως η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ μερικοί θεώρησαν πως έσπασε τη σπονδυλική της στήλη. Μάλλον το πάθος της για ζωή και ακόμη περισσότερο για ακροβατικά της έδωσαν δύναμη και η νεαρή καλλιτέχνης στάθηκε τυχερή.. μες στην ατυχία της.

Για δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της για ένα 24ωρο τη βοηθούσαν να συνέλθει. Ευτυχώς, η αγάπη της για το χορό τη βοήθησε, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι. Δε χρειάστηκε χειρουργείο, παρά μόνο καθημερινή αποθεραπεία.

Η Kseniya Elkina, δεν το βάζει κάτω. Ήταν ένα λάθος, μία απροσεξία, που σίγουρα της έδωσε δύναμη και επιμονή. Η αποχή της για δύο εβδομάδες, προκειμένου να αναρρώσει, δε θα σταθεί εμπόδιο στο όνειρο και την αγάπη που έχει για τα τσίρκο.

Όλοι οι συνάδελφοί της περιμένουν να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει κοντά τους. Με περισσότερη προσοχή αυτή τη φορά, ανυπομονούν για τις παραστάσεις που δίνει η Kseniya που  μαγνητίζει όλες της ηλικίες, μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε