Site icon NewsIT

Αλεξέι Ναβάλνι: Δεν βρέθηκε χώρος για δημόσιο αποχαιρετισμό – «Μας είπαν πως απαγορεύεται να συνεργάζονται μαζί μας»

27.02.2024 | 14:56
Αλεξέι Ναβάλνι: Δεν βρέθηκε χώρος για δημόσιο αποχαιρετισμό – «Μας είπαν πως απαγορεύεται να συνεργάζονται μαζί μας»

Flowers and a portrait of Russian opposition leader Alexei Navalny are seen following Navalny's death, as people gather near the Russian embassy in Paris, France, February 16, 2024. REUTERS/Gonzalo Fuentes TPX IMAGES OF THE DAY

«Άκυρο» έφαγαν οι συνεργάτες του Αλεξέι Ναβάλνι όταν προσπάθησαν να βρουν κάποιο μέρος στην Ρωσία όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Η εκπρόσωπος του Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε πως οι συνεργάτες του δεν μπόρεσαν να βρουν έναν χώρο στη Ρωσία όπου θα τοποθετούνταν η σορός του ηγέτης της αντιπολίτευσης και που όποιος ήθελε θα μπορούσε να αποτίσει φόρο τιμής. 

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X, η Κίρα Γιαρμίς ανέφερε: “Από χθες αναζητούμε έναν χώρο όπου να μπορούμε να πούμε αντίο στον Αλεξέι. Επισκεφθήκαμε τα περισσότερα ιδιωτικά και δημόσια γραφεία κηδειών, εμπορικούς χώρους και αίθουσες κηδειών”.

“Μερικοί λένε πως ο χώρος είναι κατειλημμένος, μερικοί αρνούνται με την αναφορά του ονόματος Ναβάλνι. Κάπου μας είπαν ευθέως πως τα γραφεία κηδειών απαγορεύεται να συνεργάζονται μαζί μας”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version