Συμβαίνει τώρα:
Εκκενώθηκε η πλατεία Μακεδονομάχων στη Θεσσαλονίκη λόγω ύποπτης βαλίτσας
Κόσμος

«Αλλάζουμε το λάιφ στάιλ μας» δηλώνει η Μαρία Γκράτσια Κιούρι

Τα… χαρτιά της ανοίγει η Μαρία Γκράτσια Κιούρι για την κολεξιόν SS 2021. “Θέλουμε κάτι που γεννά επιθυμία, αλλά πιο άνετο. Είναι προφανές ότι η ζωή μας είναι εντελώς διαφορετική”, τονίζει η διευθύντρια δημιουργικού στον οίκο Dior.

Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι συμπληρώνει ότι αυτό που κάνει είναι ότι “προσπαθώ να μεταφράσω αυτό που νιώθω γύρω μου, αυτό που βλέπω στις γυναίκες που ξέρω”. Η κολεξιόν SS 2021 παρουσιάστηκε σε χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε στον κήπο “Jardin des Tuileries”, στην καρδιά του Παρισιού, ενώπιον λιγοστού κοινού το οποίο φορούσε προστατευτικές μάσκες Dior.

“Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ξεκινήσω μια καινούργια κολεξιόν τώρα που το λάιφ στάιλ μας είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι στο παρελθόν”, σχολιάζει. “Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να δώσεις σε μια κολεξιόν το μήνυμα ότι αν ντυθείς με αυτά τα ρούχα αισθάνεσαι εμπιστοσύνη, αισθάνεσαι καλά στο σώμα σου. Η οπτική γωνία μου τώρα είναι ότι είναι πιο ιδιωτική η σχέση που έχεις με τα ρούχα σου. Γιατί είσαι μόνη, τώρα, στο σπίτι, στο γραφείο. Άρα, η σχέση μας με τα ρούχα είναι διαφορετική, είναι πιο ιδιωτική”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τούρκοι επιστήμονες διαφωνούν μεταξύ τους για το αν τα 6,2 Ρίχτερ της Κωνσταντινούπολης είναι «προάγγελος» μεγαλύτερου σεισμού
Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι η συνέχεια του ρήγματος προς τα ανατολικά και μέχρι το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό του 1999 δεν έχει «σπάσει» ακόμη
Ο εμβληματικός ναός της Αγίας Σοφίας στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης