Κόσμος

Αμβούργο: “Απεγκλωβίστηκε” η Μελάνια Τραμπ! Ξανά στο πλευρό του Ντόναλντ [pics]

Ύστερα από αρκετές ώρες, η "ομηρία" της Μελάνια Τραμπ έλαβε τέλος. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ παρέμενε... εγκλωβισμένη στο κτίριο του Αμβούργου, όπου μένει με τον Ντόναλντ Τραμπ, λόγω των διαδηλώσεων για την G20.

Εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ δήλωνε: “Δεν έχουμε πάρει το ΟΚ από την αστυνομία να βγούμε από το κτίριο”.

Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία έχασε και την κρουαζιέρα για τις συζύγους και τους συζύγους των ξένων ηγετών και ήταν η μόνη που δεν πήγε.

Τελικά, μετά τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο φωτογραφικός φακός “έπιασε” τη Μελάνια στο πλευρό του συζύγου της, την ώρα που έφταναν σε συναυλία προς τιμήν των ηγετών.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ελληνίδα δικαστής τα «βάζει» με τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η 57χρονη Πόλα Ξινίς που υπερασπίζεται μετανάστη που απελάθηκε άδικα
Η κυβέρνηση Τραμπ παραδέχθηκε ότι απέλασε λόγω «διοικητικού λάθους» τον συγκεκριμένο μετανάστη αλλά δεν σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαδικασίες επιστροφής του στις ΗΠΑ
Η 57χρονη Ελληνίδα δικαστής