Κόσμος

Η Apple στην αντεπίθεση: Μόνο εννέα iPhone λύγισαν

Το... bendgate ή αλλιώς τα iPhone 6 που λυγίζουν έχει γίνει το θέμα των ημερών παγκοσμίως και μετά από μέρες σιωπής, η Apple αποφάσισε να απαντήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Τα social media έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες και video iPhone που… λυγίζουν. Μόνο που σύμφωνα με την Apple από τα 10 εκατομμύρια χρήστες που έχουν αγοράσει ήδη τα νέα τηλέφωνα, σε έξι μέρες μόλις εννέα έκαναν παράπονα για… λυγισμένα iPhone!

«Αν κάνει κανείς κανονική χρήση, το να λυγίσει το iPhone είναι εξαιρετικά σπάνιο», αναφέρει η ανακοίνωση της Apple σύμφωνα με τη Huffington Post. Σύμφωνα με την εταιρία, κατά τη διάρκεια της κατασκευής του τηλεφώνου έγιναν αυστηροί έλεγχοι.

«Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus πληρούν ή υπερβαίνουν ακόμη όλα τα υψηλά στάνταρ για να “υπομείνουν” την καθημερινή χρήση», αναφέρει η ανακοίνωση της Apple.

Πηγή: Huffington Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντοπίστηκε νέο επικίνδυνο κενό ασφάλειας σε PC και Mac!

Η Apple ζητάει συγνώμη από τους χρήστες και αποσύρει το update του iOS 8!

Η Apple κυκλοφορεί update με νέα “λάθη” για το iOS 8!

Λύγισε το iPhone 6 plus με τα χέρια του (VIDEO)

iPhone 6: Το κινητό που… λυγίζει! (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «αντίο» του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Πάπα Φραγκίσκο - «Πιστός φίλος, συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης της Ορθοδοξίας»
«Τα δώδεκα χρόνια της παποσύνης του στάθηκε γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας, γνήσιος φίλος των ελαχίστων αδελφών του Κυρίου, άφησε ένα παράδειγμα ταπεινώσεως και αδελφικής αγάπης. Θα τον ενθυμούμεθα πάντοτε» δήλωσε ο Βαρθολομαίος
Ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος το 2014
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Μια ομάδα ντόπιων που ζητούσε δικαιοσύνη εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα, άρπαξε τον άντρα και τον έσυρε στο καταφύγιο άγριας ζωής Cuyabeno, όπου τον έκαψε ζωντανό
Αστυνομία Ισημερινού