Site icon NewsIT

Ανάπηρος δημοσιογράφος του BBC αναγκάστηκε να συρθεί μέσα σε αεροπλάνο για να φτάσει στην τουαλέτα

01.10.2024 | 16:37
Ανάπηρος δημοσιογράφος του BBC αναγκάστηκε να συρθεί μέσα σε αεροπλάνο για να φτάσει στην τουαλέτα

Σάλος έχει προκληθεί με τις εικόνες ανάπηρου δημοσιογράφου του BBC να σέρνεται σε αεροπλάνο προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στην τουαλέτα αφού η αεροπορική εταιρεία του απαγόρευσε το αμαξίδιο.

Ο δημοσιογράφος του BBC Frank Gardner, έζησε μια «κόλαση» από την πτήση που πήρε από την Βαρσοβία, ταξιδεύοντας με την πολωνική αεροπορική εταιρία LOT.

Ο 62χρονος, έμεινε «αβοήθητος» όταν τα άτομα της πτήσης του εξήγησαν ότι θα πρέπει να… συρθεί μέχρι την τουαλέτα διότι η πολιτική της εταιρίας είναι να μην χρησιμοποιεί αναπηρικά καροτσάκια.

Ο δημοσιογράφος έμεινε παράλυτος μετά από ένα ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία το 2004, όταν βρέθηκε εκεί για να καλύψει το ρεπορτάζ από ένοπλους της Αλ Κάιντα και δέχθηκε έναν πυροβολισμό.

Μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερα σχόλια στο X (πρώην Twitter). 

Έγραψε: «Ουάου. Είναι 2024 και χρειάστηκε απλώς να σέρνομαι στο πάτωμα αυτής της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας LOT για να φτάσω στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της επιστροφής από τη Βαρσοβία, καθώς “δεν έχουμε αναπηρικά καροτσάκια. Είναι πολιτική της αεροπορικής εταιρείας. Αν είσαι ανάπηρος και δεν μπορείς να περπατήσεις, αυτό είναι απλώς μεροληπτικό».

Σε μια νέα του ανάρτηση ο δημοσιογράφος έδειξε κατανόηση για το πλήρωμα του αεροπλάνου.

«Για να είμαι δίκαιος, το πλήρωμα ήταν εξυπηρετικό και όλοι τους μου απολογήθηκαν. Δεν φταίνε αυτοί, φταίει η αεροπορική εταιρεία», τόνισε και χαρακτήρισε «απάνθρωπη» την πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας.

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version