Κόσμος

Αναρχικοί πίσω από την έκρηξη στη Ρώμη;

Προς τον αναρχικό χώρο στρέφονται οι πρώτες έρευνες μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού έξω από ταχυδρομείο της Ρώμης, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε πλαστική σακούλα και σε κλειστό κουτί, σε πάρκινγκ ταχυδρομείου, στην περιοχή Αβεντίνο της Ρώμης.
Όλη η περιοχή έχει εκκενωθεί και η αστυνομία συνεχίζει να διεξάγει έρευνες. Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά προκλήθηκε φόβος σε όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία του ταχυδρομείου.
Η όλη τεχνική που χρησιμοποιήθηκε θυμίζει επιθέσεις του αναρχικού χώρου σε γραφεία της υπηρεσίας είσπραξης φόρων, οι οποίες σημειώθηκαν τα περασμένα χρόνια.
Η εισαγγελία της Ρώμης ξεκίνησε επίσημα έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών της έκρηξης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ψηφίζουν σήμερα οι Γροιλανδοί για να καθορίσουν την ανεξαρτητοποίηση από τη Δανία με τον Τραμπ να «καραδοκεί»
Τελευταία δημοσκόπηση έδειχνε ότι το 84% των κατοίκων του Γροιλανδίας επιθυμεί την ανεξαρτησία από τη Δανία - Το πρωί της Τετάρτης τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών
Γροιλανδοί ψηφίζουν στις εκλογές της 11ης Μαρτίου