Κόσμος

“Ανάθεμα! Μια κακή ημέρα για την Ευρώπη”

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε σήμερα ότι η ψήφος της Βρετανίας για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι "μια κακή ημέρα για την Ευρώπη".

“Ανάθεμα! Μια κακή ημέρα για την Ευρώπη”, έγραψε στο Twitter ο Γκάμπριελ, ο οποίος είναι και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.

Τα αποτελέσματα από το ιστορικό δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες δείχνουν ότι οι Βρετανοί ψήφισαν έξοδο από την ΕΕ, μια έκβαση που θέτει τη χώρα σε αβέβαιη πορεία και καταφέρει μεγάλο πλήγμα στις ευρωπαϊκές προσπάθειες για επίτευξη μεγαλύτερης ενότητας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σφαγή τουριστών στην Ινδία: Στους 28 οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση της μαχητικής ομάδας «Αντίσταση του Κασμίρ»
Γραφικά βίντεο που δημοσιεύθηκαν από ντόπιους στα social media έδειχναν τραυματισμένους τουρίστες να κείτονται σε λίμνες αίματος, ενώ οι συγγενείς τους ούρλιαζαν και παρακαλούσαν για βοήθεια
Ινδοί αστυνομικοί φρουρούν σε σημείο ελέγχου μετά από ύποπτη επίθεση μαχητών, κοντά στο Pahalgam στην περιοχή Anantnag του νότιου Κασμίρ