Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ανατριχιαστικά μηνύματα! Την καταδίωκε και ζητούσε βοήθεια στο facebook

Ανατριχιαστικά μηνύματα! Την καταδίωκε και ζητούσε βοήθεια στο facebook

Τρομακτικές στιγμές έζησε η Fiona Walker ενώ γύριζε σπίτι της από χριστουγεννιάτικο πάρτι. Όταν συνειδητοποίησε πως την ακολουθεί ένας άγνωστος άρχισε να γράφει τι ακριβώς της συμβαίνει στο facebook, ζητώντας βοήθεια.

“Βοήθεια! Φοβάμαι πολύ” έγραφε σε ένα από τα μηνύματά της που κινητοποίησαν τους φίλους της στο facebook. Πολλοί ήταν εκείνοι που της είπαν να καλέσει την αστυνομία, με τη Fiona να λέει πως ήταν πολύ φοβισμένη επειδή ήταν τόσο κοντά της που θα την άκουγε.

Η Fiona είχε να διανύσει απόσταση 5 μιλίων επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα ταξί γύρω στις 2 τα ξημερώματα που έφυγε από το πάρτι στο Kilmarnock. Κάποια στιγμή όμως παρατήρησε πως την ακολουθεί ένας άγνωστος άντρας και άρχισε να καταγράφει τι συμβαίνει. Όσο την πλησίαζε, τα μηνύματά της γίνονταν όλο και πιο αλλοιωμένα από τη βιασύνη και τον φόβο της.

Στα μισά της διαδρομής τη βρήκε ένας φίλος της που είχε δει τα μηνύματα και άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος της, με τον άγνωστο να τρέπεται σε φυγή. Μετά το περιστατικό η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους ανθρώπους που κυκλοφορούν μόνοι τους τα Χριστούγεννα. “Όταν σχεδιάζετε να βγείτε, μείνετε με φίλους, φορτίστε το κινητό σας και σκεφτείτε πώς θα γυρίσετε σπίτι ασφαλείς. Σε καμιά περίπτωση μη φύγετε με κάποιον ξένο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε