Κόσμος

Ανατριχιαστικό μήνυμα τζιχαντιστών στην Ευρώπη: Σφαίρες θα σας τρυπήσουν!

Οι τζιχαντιστές απειλούν ξανά την Ευρώπη, αυτή τη φορά μέσα από το περιοδικό που οι ίδιοι εκδίδουν αφιερωμένο στο Ισλαμικό Κράτος και τις κτηνωδίες που διαπράττουν.

Στο νέο τεύχος του “Dabiq”, τα μέλη του ISIS πανηγυρίζουν για τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες και στέλνουν μήνυμα πως “Το Παρίσι ήταν προειδοποίηση, οι Βρυξέλλες υπενθύμιση”.

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, οι τζιχαντιστές αιματοκύλισαν το Παρίσι, σκοτώνοντας 130 ανθρώπους και στις 22 Μαρτίου “χτύπησαν” στην πρωτεύουσα του Βελγίου και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και στο σταθμό του μετρό Μάαλμπεκ, με αποτέλεσμα 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Πλέον, το Ισλαμικό Κράτος απειλεί πως “αυτό που έρχεται θα είναι ακόμα πιο καταστροφικό με την άδεια του Αλλάχ. Οι στρατιώτες του Αλλάχ υπόσχονται στους αντιπάλους τους σκοτεινές ημέρες θανάτου και καταστροφής στη δική τους γη. Σφαίρες και οβίδες θα τρυπήσουν, όλους όσους βρουν οι στρατιώτες του Αλλάχ”.

ΠΗΓΗ: MIRROR

 

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Έλον Μασκ μοίρασε 2 εκατ. ευρώ για να πείσει πολίτες να ψηφίσουν συντηρητικό για το Ανώτατο Δικαστήριο
Ο μεγιστάνας έβαλε τα «μεγάλα μέσα» για να πείσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τον συντηρητικό υποψήφιο ο οποίος φαίνεται πως θα χάσει από την φιλελεύθερη υποψήφια την οποία στηρίζουν οι Δημοκρατικοί
Ο Έλον Μασκ
Τι θα γινόταν αν σεισμός 9 Ρίχτερ χτυπούσε την Ιαπωνία - Τουλάχιστον 330.000 οι νεκροί, τσουνάμι και απόλυτη καταστροφή
Υπαρκτός ο κίνδυνος για μέγα - σεισμό μεγέθους 9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία. Θα προκαλούσε τον εκτοπισμό 1,23 εκατομμύριο κατοίκων ή αλλιώς του 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας
Φωτογραφία αρχείου Reuters