Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα πριν την άγρια δολοφονία στα γενέθλιά της

Ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα πριν την άγρια δολοφονία στα γενέθλιά της

Ήταν λίγες ώρες μετά τις ευχές των γονιών της για τα γενέθλιά της που η Christina Abbotts έπεφτε θύμα άγριας δολοφονίας σπίτι της στο West Sussex.

“Σας ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε σύντομα. Σας αγαπώ όλους” ήταν η απάντησή της στις ευχές από τους γονείς της για τα γενέθλιά της. Λίγη ώρα αργότερα θα έπεφτε θύμα άγριας δολοφονίας σπίτι της.

Η Christina Abbotts δεν πρόλαβε να πάει ποτέ στο πάρτι που οργάνωσαν οι φίλοι της το μοιραίο βράδυ για τα 29α γενέθλιά της.

Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της όταν οι φίλοι της ανησύχησαν που δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της το βράδυ της Παρασκευής.

“Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια” είπε η συντετριμμένη μητέρα της Pirkko Hanna. Η μητέρα της και ο πατέρας της Michael Abbotts είπαν πως η κόρη τους φρόντιζε το σπίτι ως χάρη για ένα φίλο της.

“Φρόντιζε το σπίτι για ένα φίλο της που είχε πάει στην Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες” δήλωσε ο Michael Abbotts.

Άγρια δολοφονία σπίτι της

Η κόρη τους δεν τους είχε μιλήσει ποτέ για τον άντρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της. Οι αρχές αναφέρουν πως τον γνώριζε.

“Η κόρη μου ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα που είχε πολλούς φίλους και ποτέ δεν σκεφτήκαμε για εχθρούς. Είμαστε τόσο συγκλονισμένοι από τη δολοφονία και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε. Είχε πολλούς συντρόφους στο παρελθόν αλλά δεν είχε κάποιον πρόσφατα”, τόνισε ο Michael Abbotts.

“Είναι φριχτή απώλεια. Είμαστε συντετριμμένοι” συμπλήρωσε η μητέρα της.

O 47χρονος Zahid Naseem εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μπράιτον με την κατηγορία της δολοφονίας της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις