Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο μετά την απελευθέρωση της Sheri Papini [vid]

Ανατριχιαστικό βίντεο μετά την απελευθέρωση της Sheri Papini [vid]

Ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2016 που η Sherri Papini εξαφανίστηκε για δύο εβδομάδες. Απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς της δύο εβδομάδες αργότερα.

Η μητέρα δύο παιδιών υποστήριξε ότι είχε απαχθεί από δύο γυναίκες, με τις αρχές να βρίσκουν και αντρικό γενετικό υλικό στα ρούχα της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι απαγωγείς της.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα φαίνεται η Sherri Papini να τρέχει πανικόβλητη μετά την απελευθέρωσή της. Οι απαγωγείς την είχαν “μαρκάρει” και την είχαν ξυλοκοπήσει. Φαίνεται να τρέχει δεξιά και αριστερά για αρκετά μέτρα μέχρι που εξαφανίζεται από την κάμερα. Λίγο αργότερα βρέθηκε από την αστυνομία.

Το βίντεο δείχνει τη Sherri Papini έξω από το Kingdom Hall γύρω στις 4:15 τα ξημερώματα την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2016. Βρέθηκε από αστυνομικούς με μια αλυσίδα που συνέδεε τη μέση με το αριστερό της χέρι ενώ είχε δύο λουριά γύρω από τους αστραγάλους της.

Απαγωγή, “μαρκάρισμα” και ξύλο

Κατέθεσε στην αστυνομία πως απήχθη από δύο ισπανόφωνες γυναίκες που κάλυπταν διαρκώς τα πρόσωπά τους. Ωστόσο βρέθηκε και αντρικό DNA στα ρούχα της. Έγινε επίσης γνωστό ότι επικοινωνούσε με έναν άλλο άντρα πριν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την εξαφάνισή της ανακάλυψαν τα μηνύματα της Papini και εντόπισαν τον άντρα στο Ντιτρόιτ μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

Δεν έγιναν συλλήψεις, με την αστυνομία να μη σχολιάζει τα στοιχεία της έρευνας του Ντιτρόιτ. Τον περασμένο μήνα δόθηκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό από το τηλεφώνημα του συζύγου της στις αρχές για να δηλώσει την εξαφάνισή της. Ανησύχησε ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και δεν πήγε να πάρει τα παιδιά από τον σταθμό.

Μετά τον τρομακτικό εφιάλτη που έζησε η Sherri Papini κατάφερε να περιγράψει πρόσφατα τους δράστες της απαγωγής. “Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για τη Sherri μέχρι να καταφέρει να παράσχει ακριβείς λεπτομέρειες. Χρειάστηκε να ολοκληρωθούν τα σκίτσα και να εγκριθούν πριν δοθούν στη δημοσιότητα από το FBI.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις