Σάββατο, 28 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ουρλιάζει δεμένη χειροπόδαρα σε υπόγειο – Είναι η αγνοούμενη Kayla Berg;

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ουρλιάζει δεμένη χειροπόδαρα σε υπόγειο – Είναι η αγνοούμενη Kayla Berg;

Σκηνή από ταινία τρόμου θυμίζει το βίντεο που προκαλεί πανικό στο ίντερνετ, με τις αρχές να επιχειρούν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για ομηρία ή φάρσα.

“Γιατί το κάνεις αυτό;” είναι η κραυγή που βγάζει μια γυναίκα ενώ βρίσκεται δεμένη χειροπόδαρα σε ένα υπόγειο και ένας άντρας ανοίγει την πόρτα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο το βίντεο του 2009 είναι φάρσα ή πραγματική ιστορία τρόμου, με πολλούς να αναφέρουν πως η κοπέλα μοιάζει με την Kayla Berg, μια νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε την ίδια χρονιά.

“Γεια σου Walter. Ήμουν στο εμπορικό κέντρο και μάντεψε τι έγινε! Γνώρισα το πιο υπέροχο κορίτσι. Πήγαμε για ψώνια στο J.C. Penney και δοκίμασε πολλά ρούχα. Στο τέλος αγόρασε πάρα πολλά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Μετά κουραστήκαμε και την έφερα σπίτι μου. Ξέρω ότι σιχαίνεται τις κάμερες Walter, αλλά θα σου τη δείξω. Είσαι έτοιμος;” είναι το ανατριχιαστικό μήνυμα του άντρα που φέρεται να έχει απαγάγει τη νεαρή γυναίκα.

Πολλοί χρήστες του ίντερνετ σημειώνουν πως η μορφή της γυναίκας θυμίζει την Kayla Berg από το Wisconsin που εξαφανίστηκε το 2009, την ίδια χρονιά που ανέβηκε το βίντεο στο YouTube. Όταν είδε το βίντεο η μητέρα της Kayla ανατρίχιασε. “Ακούγεται σαν την Kayla, μοιάζει στην Kayla”.

Οι αρχές στο Wisconsin προσπαθούν να αναγνωρίσουν τον άντρα που εμφανίζεται στο βίντεο και το μέρος όπου ζει, καλώντας όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Πηγή: New York Post

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε