Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ανέβασε στο facebook γαμήλια φωτογραφία τους, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Ανέβασε στο facebook γαμήλια φωτογραφία τους, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Λίγες ώρες αφότου έβαλε για φωτογραφία από τον γάμο του στο προφίλ του στο facebook, βρέθηκαν και οι δύο νεκροί στο σπίτι τους στην Αγγλία.

Ο James και η Amy Barnes βρέθηκαν σε απόσταση 20 μιλίων ο ένας από τον άλλο το πρωί της Τρίτης. Ο James Barnes βρέθηκε στον κήπο σπιτιού στο Linforth Drive. Η γυναίκα του στο σπίτι τους. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανεβάσει φωτογραφία από τον γάμο τους στο facebook.

“Από το πρώιμο στάδιο των ερευνών προκύπτει ότι η Amy δολοφονήθηκε πριν ο James αυτοκτονήσει στον κήπο της οδού Streetly”, τονίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η φωτογραφία πριν τον τραγικό φινάλε

Δύο ώρες πριν από την τραγική ανακάλυψη, ο Barnes ενημέρωσε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook. Έβαλε μια φωτογραφία από τον γάμο τους το 2014.

Εκείνοι που τους γνώριζαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα τραγικά νέα. Φαίνονταν το τέλειο ζευγάρι.

Γειτόνάς τους δήλωσε ότι αισθάνθηκε μουδιασμένος μετά την τραγική είδηση. “Δεν ήξερα ότι είχαν προβλήματα. Έμοιαζαν με το τέλειο ζευγάρι που ξεκινούσε τη ζωή του”.

Οι αρχές δεν αναζητούν κανέναν άλλο σε σχέση με την τραγωδία. Συνεχίζουν να ερευνούν το σύνολο των γεγονότων που οδήγησαν στη δολοφονία και την αυτοκτονία.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις