Κόσμος

Ανησυχία για την έξαρση του κορονοϊού στην Ιρλανδία

Κορυφαίοι αξιωματούχοι υγείας στην Ιρλανδία προειδοποίησαν σήμερα ότι όλοι οι δείκτες της εξάπλωσης του κορονοϊού επιδεινώνονται.

Η Ιρλανδία ανακοίνωσε έναν μέσο όρο 493 κρουσμάτων τις τελευταίες επτά ημέρες, μια αύξηση σε σχέση με έναν μέσο όρο 359 κρουσμάτων που είχε την προηγούμενη εβδομάδα, και ο δείκτης αυτός μπορεί να φτάσει τα 1.100-1.500 κρούσματα έως τις 7 Νοεμβρίου, εάν συνεχιστεί η αύξηση, επισημαίνει η Εθνική Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία σε ανακοίνωση.

“Η COVID-19 εξαπλώνεται στην κοινότητά μας με πολύ ανησυχητικό τρόπο. Πρέπει να σπάσουμε αυτές τις αλυσίδες μετάδοσης”, δήλωσε ο Αρχίατρος δρ Τόνι Χόλοχαν σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού