Κόσμος

Ανοίγει το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο! – video

Θέα τον βυθό της θάλασσας θα απολαμβάνουν οι πελάτες που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο...

Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο θα προσφέρει στους επισκέπτες τη θέα του θαλάσσιου βυθού μέσα από ένα τεράστιο παράθυρο εμβαδού 36 τετραγωνικών.

Ονομάζεται “Under” και βρίσκεται στη Νορβηγία, στη νότια ακτογραμμή κοντά στο χωριό Baly. Οι πελάτες προστατεύονται από τοίχους πάχους ενός μέτρου.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τον βυθό όπου κι αν κάτσουν, αφού το παράθυρο είναι πανοραμικό!

Ypovryhio restaurant

Ραντεβού στο υποβρύχιο εστιατόριο

Το υποβρύχιο κατάστημα εστίασης κατασκευάζεται πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί από 80 έως 100 τυχερούς αλλά και τολμηρούς – κατά κάποιο τρόπο – πελάτες, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν την άγρια φύση στο βυθό τρώγοντας.

Θα υπάρχουν συνολικά τρία επίπεδα, μία γκαρνταρόμπα στον πρώτο όροφο, ένα μπαρ με σαμπάνια στο επόμενο και το εστιατόριο στο κάτω μέρος.

Σεφ είναι ο Δανός Nicolai Ellitsgaard Pedersen.

Τα θαλασσινά θα αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό στο μενού.

Εκτός των ωρών λειτουργίας, τμήματα του εστιατορίου θα είναι αφιερωμένα στην έρευνα για τη θαλάσσια βιολογία.

Το σλόγκαν του Under αναφέρει: “Σας προσφέρουμε μία εμπειρία κάτω από το νερό που θα εμπνέει την αίσθηση του δέους και της απόλαυσης, ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις – σωματικές και πνευματικές”.

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο 2019.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/441189113075817/

 

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «bromance» Τραμπ – Μασκ περνάει κρίση: Από την κόντρα, στην αλληλοϋποστήριξη και από τον διορισμό στην παραίτηση
Πώς από πολιτικοί «αντίπαλοι» και επικριτές, Τραμπ και Μασκ ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία πανίσχυρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ, η οποία μέσα σε λίγους μήνες περνάει «κρίση»
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς
Το υπουργείο κατηγορείται ότι «παζάρεψε» την παύση της δίωξης του δημάρχου, με αντάλλαγμα τη δέσμευσή του ότι θα αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση
Ο Έρικ Άνταμς