Κόσμος

Αντιμέτωπος με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο ο ‘Ελβις Κοστέλο – Διακόπτει την περιοδεία του – video

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής 'Ελβις Κοστέλο ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη. Έκανε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει έναν “πολύ επιθετικό καρκίνο”.

Ο 63χρονος συνθέτης επιτυχιών όπως: “Oliver’s Army”, “Everyday I write the Book” και “Alison”, ζητεί συγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας του μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Χωρίς να διευκρινίσει τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, γράφει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς του “είναι πολύ επιθετικός”.

“Πριν από έξι εβδομάδες, ο γιατρός μου τηλεφώνησε και μου είπε: Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λότο”, γράφει ο Κοστέλο στην μακροσκελή ανακοίνωσή του. “Σπάνια, αν όχι ποτέ, δεν έχει δει έναν τόσο μικρό αλλά τόσο επιθετικό κακοήθη όγκο που θα μπορούσε να νικηθεί από μόνο μια εγχείρηση”.

Σοκαρισμένος αλλά και πεισμωμένος ο Κοστέλο

Ο Κοστέλο γράφει ότι είχε χαρεί που η περιοδεία θα συνεχιζόταν, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο οι απαιτήσεις για τόσο μεγάλες παραστάσεις πάνω στη σκηνή, κάθε βράδυ, θα δυσκόλευαν την ανάρρωσή του μετά την εγχείρηση. Ο γιατρός του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

“Το μεν πνεύμα περισσότερο από πρόθυμο, όμως τώρα πρέπει να δεχτώ ότι αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελα για την πλήρη ανάρρωσή μου. Συνεπώς, αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να ακυρώσω όλες τις δεσμεύσεις που είχαν απομείνει στην περιοδεία αυτή”.

Ο ‘Ελβις Κοστέλο, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντίκλαν Πάτρικ Μακ Μάνους, έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 και έκτοτε έκανε μια σειρά από σημαντικούς δίσκους με τα συγκροτήματά του The Attractions και The Imposters.

Ο ίδιος γράφει ότι νέος του δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. “Θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν για να παίξουμε αυτή τη μουσική και τα αγαπημένα σας τραγούδια που ακόμη κάτι σημαίνουν για εμάς όλους”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού