Site icon NewsIT

Αντιμέτωπος με θανατική ποινή! «Πέθανε στο σεξ – Δεν τη σκότωσα»

11.04.2018 | 10:18
Αντιμέτωπος με θανατική ποινή! «Πέθανε στο σεξ – Δεν τη σκότωσα»

Η δικηγόρος του Charles Dean Bryant που κατηγορείται για τη δολοφονία της 24χρονης Jacqueline Vandagriff προσπάθησε να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Υποστήριξε ότι ο πελάτης της δεν είναι δολοφόνος και πως απλά πανικοβλήθηκε όταν η 24χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια kinky συναινετικού σεξ.

Στην έναρξη της δίκης του τη Δευτέρα η δικηγόρος του είπε στους ανακριτές ότι είναι ένοχος για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων αλλά όχι για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Υποστήριξε ότι φρίκαρε με τον θάνατό της και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα της. “Πήγε στο Walmart στις 4 το πρωί και αγόρασε ένα φτυάρι. Επέστρεψε σπίτι του όπου είχε αφήσει το πτώμα της. Προσπάθησε να σκάψει ένα λάκο αλλά η γη ήταν πολύ σκληρή”.

Ανένδοτες οι αρχές

Οι αρχές ωστόσο δεν πιστεύουν την εκδοχή, περιγράφοντας τον Bryant ως μια απειλητική δύναμη που μπήκε στη ζωή της με θανατηφόρα αποτελέσματα.

“Η Jackie είχε μόλις ξεκινήσει μια νέα πορεία στο TWU. Ήταν ένα καλό μονοπάτι μέχρι που μια καταστροφική φιγούρα μπήκε στη ζωή της” δήλωσε ο εισαγγελέας.

Οι δικηγόροι της οικογένειας της 24χρονης υποστηρίζουν πως σκότωσε σκόπιμα τη φοιτήτρια. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι σκότωσε και προκάλεσε σοβαρά τραύματα στη φοιτήτρια με μαχαίρι και ένα άγνωστο αντικείμενο.

Οι αρχές βρήκαν το πυρπολημένο πτώμα της 24χρονης μια μέρα μετά την εξαφάνισή της στο Τέξας στις 13 Σεπτεμβρίου του 2016.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version