Site icon NewsIT

“Απαγόρευσαν” αφίσα της Ριάνα στη Βρετανία!

04.06.2014 | 08:25
“Απαγόρευσαν” αφίσα της Ριάνα στη Βρετανία!

Αυτή τη φορά δεν βγήκε γυμνή ούτε... ημίγυμνη στους δρόμους. Αυτή τη φορά το "πρόβλημα" της Ριάνα είναι μια αφίσα με την οποία διαφημίζει το άρωμα Rogue. Μια αφίσα που η Βρετανία απαγόρευσε να υπάρχουν όπου υπάρχουν και παιδιά...

Στη διαφημιστική αφίσα του Rogue, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται ημίγυμνη, καθισμένη στο πάτωμα έχοντας τα πόδια της ψηλά, ακουμπισμένα σε ένα μπουκάλι του αρώματος.

Αυτή η αφίσα κρίθηκε από τη βρετανική επιτροπή, αρμόδια για τις διαφημίσεις (ASA), προκλητική καθώς κρίθηκε πως περιέχει “σεξουαλικά υπονοούμενα” και γι’ αυτό θα επιτρέπεται να αναρτάται μόνο σε περιοχές όπου δεν συχνάζουν παιδιά!

Η εταιρεία Parlux Fragrances ανακοίνωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι απρεπής, προσβλητική, με υπονοούμενα ή υποτιμητική.

Η Επιτροπή δέχτηκε πάντως ότι το σώμα της Ριάνα ήταν κυρίως καλυμμένο και ότι από την έκφραση του προσώπου της “έδειχνε περισσότερο περιφρονητική παρά ευάλωτη”.

Ωστόσο ανέφερε: “Παρότι δεν θεωρούμε ότι η φωτογραφία είναι ανοιχτά σεξουαλική, κρίνουμε ότι η στάση της Ριάνα με τα πόδια της ψηλά στον αέρα, είναι προκλητική. Ως εκ τούτου, και δεδομένου ότι η Ριάνα μοιάζει να είναι γυμνή, εκτός από τα ψηλοτάκουνα που φοράει, καταλήγουμε ότι η διαφήμιση περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο και θα πρέπει να της επιβληθεί περιορισμός στην ανάρτηση μόνο σε χώρους όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να την δουν παιδιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Rihanna εμφανίστηκε ημίγυμνη στο κόκκινο χαλί!

Rihanna: Νέο look που θυμίζει China Blue από την εκκεντρική τραγουδίστρια

Rihanna: Είναι η αιτία για τον τσακωμό της αδελφής της Beyonce με τον Jay Z;

Στη φυλακή ο Chris Brown για τον ξυλοδαρμό της Rihanna

To Instagram απειλεί να κλείσει το λογαριασμό της Rihanna!

Κόβει την ανάσα με τις σέξι φωτογραφίες της η Rihanna!

Rihanna: Ποζάρει γυμνή από την μέση και κάτω… και κόβει ανάσες!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version