Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Απειλές θανάτου σε παρουσιάστρια – Η φωτογραφία με μπικίνι και το επίμαχο σχόλιο για μουσουλμάνο ιερέα

Απειλές θανάτου σε παρουσιάστρια – Η φωτογραφία με μπικίνι και το επίμαχο σχόλιο για μουσουλμάνο ιερέα

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η παρουσιάστρια Saira Khan μετά από μια φωτογραφία που ανάρτησε με μπικίνι στον λογαριασμό της στο Instagram.

H Saira Khan του Loose Women αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα μετά από μια φωτογραφία με μπικίνι που ανέβασε στα social media. Η μουσουλμάνα παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία με μια λεζάντα που απηύθυνε σε μουσουλμάνο ιερέα.

Εκείνος υπογραμμίζει ότι είναι αμαρτωλό οι μουσουλμάνες να βγάζουν τα φρύδια τους. Η Saira Khan του έδωσε τη δική της προκλητική απάντηση. “Αυτή είναι η απάντησή μου. Φίλα τον κ@@@@ μου”.

Ανώνυμος χρήστης του Instagram απείλησε τη μητέρα δύο παιδιών. “Αν εκτιμάς τη ζωή σου, απομακρύνσου από το Ισλάμ”. Η 47χρονη που επέκρινε δημόσια όσους χρήστες των social media επικρίνουν τη θρησκεία, ενημέρωσε τις αρχές για να ελέγξουν τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Χαμός στα social media

Η παρουσιάστρια μίλησε μετά από ένα βίντεο του Αυστραλού ιερομόναχου Umm Jamaal ud-Din στο οποίο κατέκρινε τις γυναίκες που βγάζουν τα φρύδια τους. “Ξύπνησα και έμαθα πως ένας μουσουλμάνος ιερομόναχος λέει ότι είναι αμαρτωλό να βγάζουν οι μουσουλμάνες γυναίκες τα φρύδια τους. Εδώ η απάντησή μου. Φίλα τον κ@@@@ προϊστορικές δεινόσαυρε”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που την εξήραν για το γεγονός πως μίλησε εναντίον του συντηρητικού ιεροκήρυκα. Άλλοι ωστόσο επέκριναν την επίθεση της Saira, με το απειλητικό για τη ζωή της σχόλιο από τον χρήστη “silverbengle” να έχει αφαιρεθεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις