Κόσμος

Απειλούν να σκοτώσουν τους δυο παρουσιαστές του ραδιοφώνου στην Αυστραλία

Η αστυνομία του Σίδνεϊ ερευνά καταγγελίες για απειλές που φέρονται να έγιναν εναντίον των δυο παρουσιαστών ραδιοφωνικής εκπομπής που έκαναν την επίμαχη «βασιλική φάρσα» εξαιτίας της οποίας αυτοκτόνησε μια νοσοκόμα.

Ο όμιλο Southern Cross στον οποίο ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός 2Day FM του Σίδνεϊ έκανε γνωστό ότι το προσωπικό του δέχθηκε απειλές για την ζωή των δυο παρουσιαστών και τώρα η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.
Μάλιστα κάποια μέλη του σταθμού μεταφέρθηκαν σε ασφαλή κατοικία που ήταν υπό 24ωρη φρούρηση.

Έρευνα για τη φάρσα που έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σίδνεϊ σχετικά με τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου διεξάγει η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή των ΜΜΕ (ACMA).

Η ACMA διευκρίνισε πως η έρευνα έχει στόχο τον ραδιοφωνικό σταθμό 2Day FM, αλλά όχι τους παρουσιαστές της εκπομπής και υπεύθυνους για την φάρσα Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν.

Η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή ερευνά την υπόθεση μόνο σε σχέση με το μέσο ενημέρωσης και όχι με τους παρουσιαστές και θα εξετάσει αν ο ραδιοφωνικός σταθμός σεβάστηκε τους κανόνες μετάδοσης της εκπομπής, δήλωσε ο πρόεδρος της Αρχής Κρις Τσάπμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαγχονίσθηκε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας για την Κέιτ Μίντλετον

SkyNews: Η νοσοκόμα βρέθηκε κρεμασμένη!

Συγγνώμη και κλάματα από τους 2 αυστραλούς για το θάνατο της νοσοκόμας – VIDEO

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο κατά τη νοσηλεία του Πάπα Φραγκίσκου και... οι πίτσες που προσέφερε στους γιατρούς
«Κατάλαβα ότι είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο Βατικανό όταν ένα πρωί μου είπε "είμαι ακόμη ζωντανός. Πότε θα γυρίσουμε στο σπίτι;”», αποκάλυψε ο γιατρός που τον φρόντιζε
Πάπας Φραγκίσκος