Site icon NewsIT

Απέρριψαν ξανά τον πιο θλιμμένο σκύλο – Κινδυνεύει με ευθανασία [pics]

11.05.2017 | 17:19
Απέρριψαν ξανά τον πιο θλιμμένο σκύλο – Κινδυνεύει με ευθανασία [pics]

Φαίνεται πως ο πιο θλιμμένος σκύλος στον κόσμο κινδυνεύει με ευθανασία μετά και την απόρριψη δεύτερης οικογένειας, καθώς το κέντρο που φιλοξενείται στο Τορόντο είναι γεμάτο.

Το λαμπραντόρ Λάνα δεν έχει καταφέρει να βρει οικογένεια να το αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια. Από τότε που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες τους έγιναν 4.000 αιτήσεις υιοθεσίας και δωρεές 15.000 δολαρίων για τη φροντίδα της.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα κινδυνεύουν να πάρουν ακόμα πιο απάνθρωπη τροπή όταν η δεύτερη οικογένειά της την επέστρεψε στο καταφύγιο τον περασμένο Ιούλιο. Πλέον έχει μόνο μια εβδομάδα για να βρει το νέο της σπίτι διαφορετικά θα γίνει ευθανασία στη Λάνα μέχρι τις 20 Μαΐου, λίγο μετά τα τρίτα της γενέθλια.

Το Rescue Dogs Match απηύθυνε έκκληση σε ενδιαφερόμενους να υιοθετήσουν τη Λάνα, σημειώνοντας πως έχει συγκεκριμένες ανάγκες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Δυστυχώς οι νέοι ιδιοκτήτες της Lana πρέπει να ζουν στον Καναδά, ενώ η Λάνα πρέπει να περνάει τον περισσότερο χρόνο της έξω και έχει θέματα κτητικότητας γύρω από το φαγητό της. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί διάστημα να μάθει να περνάει χρόνο με άλλα σκυλιά.

“Το καλύτερο περιβάλλον για τη Λάνα θα ήταν ένας στάβλος ή μια φάρμα όπου μπορεί να βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο τον περισσότερο χρόνο, βοηθώντας το αφεντικό της με τις δουλειές στον χώρο”, τονίζεται από το Rescue Dogs Match. “Η υιοθεσία της Λάνα δεν πέτυχε επειδή οι άνθρωποι θέλουν ένα σκυλί που μπορούν να παίξουν μαζί”, τόνισε η ιδρυτής της Dogs Match Brenda Dobranski.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version