Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Απίστευτη δήλωση: Κόψαμε μισθούς και συντάξεις για το καλό σας!

Απίστευτη δήλωση: Κόψαμε μισθούς και συντάξεις για το καλό σας!

Η μείωση των μισθών και των συντάξεων στον δημόσιο τομέα στοχεύει στην προστασία τους, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Βελιγραδίου Pink.

Ο ίδιος εξήγησε ότι τα μέτρα λιτότητας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να επιτευχθεί η προστασία των μισθών και των συντάξεων. Όπως είπε, χωρίς την εισαγωγή τέτοιων μέτρων, θα μπορούσαν να μην υπάρχουν μισθοί και συντάξεις που οι πολίτες θα βασίζονται σ’ αυτούς.

Πρόσθεσε μάλιστα το πολιτικό βάρος αυτών των δύσκολων, όπως τόνισε, μέτρων δεν “πέφτει” μόνο στον Σέρβο πρωθυπουργό Αλεξάνταρ Βούτσιτς “αλλά σε όλους μας, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Βούτσιτς”.

Ο κ. Νίκολιτς υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν πρέπει να παρατήσει την προσπάθεια που καταβάλλει. “Δεν μπορούμε, πλέον, να εξαπατούμε τους εαυτούς μας” σημείωσε και πρόσθεσε πως δεν περιμένει από τους πολίτες να συγχαρούν τις Αρχές γι’ αυτές τις κινήσεις (τα μέτρα λιτότητας), όμως “είναι πιο σημαντικό τα μέτρα να έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση”.

Διαβάστε επίσης:

Πέφτει το Χρηματιστήριο – Πετάνε ξανά τα spreads

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε