Σάββατο, 7 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Απίστευτη έκρηξη! Ισοπεδώθηκε μονοκατοικία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη έκρηξη! Ισοπεδώθηκε μονοκατοικία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι εικόνες της απόλυτης καταστροφής μετά από έκρηξη σε μονοκατοικία στο Haxby. Μια 68χρονη γυναίκα πέθανε από την ισχυρή έκρηξη που έκανε συντρίμμια τη μονοκατοικία.

Από την απίστευτη έκρηξη έχει τραυματιστεί ένας άνθρωπος με τις αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους. Η έκρηξη, που σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί, ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σαν να πρόκειται για συντριβή.

“Το σπίτι ισοπεδώθηκε. Ακούστηκε σαν αεροπορικό δυστύχημα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές και στα διπλανά σπίτια”, δήλωσε μάρτυρας που περνούσε από το σημείο τη στιγμή της εκκωφαντικής έκρηξης.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, με την αστυνομία του North Yorkshire να αναφέρει πως η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις εκτεταμένες ζημιές που έχουν προκληθεί. “Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο της έκρηξης σε ακίνητο στο Springwood, στο Haxby.

Έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στη μονοκατοικία και αρκετά άλλα σπίτια στη γειτονιά έχουν υποστεί ζημιές. Οι κάτοικοι εκκένωσαν την περιοχή. Υπάρχει ένας τουλάχιστον τραυματίας, αλλά δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες”, σημείωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε